Haberler

Gtb'den, Zafer Bayramı Kutlaması

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, tarihe altın harflerle nakşedilen 30 Ağustos Zaferi’nin, dünyada eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, tarihe altın harflerle nakşedilen 30 Ağustos Zaferi'nin, dünyada eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94.yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 94 yıl önce Dumlupınar'da kazanılan zaferin, vatan topraklarının düşman işgalinden kurtuluşunun müjdecisi olduğuna vurgu yapan Tiryakioğlu, mesajında "30 Ağustos Zaferi, her şeyden önce düşman işgali karşısında tüm imkansızlıklara ve yokluğa karşı, vatanını müdafaa eden atalarımızın, üstün cesareti ve yüksek iradesiyle kazanılmış onurlu bir varoluş mücadelesidir. 94 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında kazanılan bu zafer, sadece tarihe altın harflerle kazınan bir zafer olmakla kalmamış, yeryüzünde işgal altında olan tüm mazlum halklar içinde bağımsızlık yolunda bir umut ve ilham kaynağı olmuştur. Yiğit ve vatansever ecdadımızın, istiklal uğruna canları ve kanları pahasına kazandıkları bu şanlı zaferin haklı gururunu ve mutluluğunu bugün 94. yıl dönümünde ilk günkü heyecanla yaşıyoruz. Aziz atalarımızın bizlere emanet bıraktığı bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletini ebediyen yaşatmak ve müreffeh yarınlara taşımak ay yıldızlı bayrak altında yaşayan tüm bireyler olarak hepimizin ortak sorumluluğu ve görevidir. Bu duygular içerisinde halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bu zaferi armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Mustafa Kemal Atatürk Dumlupınar Yerel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

title