Haberler

Gkv'li Minik İlkim'e İngiltere'den Ödül

Güncelleme:

Londra'da Düzenlenen Bir Resim Yarışmasına Katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 1-E Sınıfı Öğrencisi İlkim Ekim'e Dünya Üçüncülük Ödülü Geldi.

Yerel, ulusal ve uluslar arası arenalarda Gaziantep’in adının sıkça duyurulmasında önemli rol oynayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları örencilerinin uluslar arası başarısına minik İlkim bir halka daha ekledi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen bir Kar Manzarası konulu resim yarışmasına 0-7 yaş gurubunda katılan İlkim Ekim 3. lük elde etti. Yarışma’da üçüncü olmanın mutluluğunu sınıf arkadaşlarıyla paylaşan GKV’li İlkim “Resim yapmayı çok seviyorum. Gelecekte iyi bir ressam olmak istiyorum. Böyle bir derece beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Yarışmanın üçüncüsü olmuşum. Bir miktarda para ödülü gönderilmiş. Kazanmak çok güzel bir duygu. Bana verdikleri desteklerden dolayı aileme, resim öğretmenlerime, Sınıf Öğretmenim Seher Kayhan’a ve GKV’li idarecilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ödüllü arkadaşlarını tebrik eden arkadaşları da İlkim’i alkışlarla desteklediler. Öğrencilerin yeteneklerinin küçük yaşta keşfedilerek bu yeteneklerin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr. Atanur Vergili “GKV Özel İlköğretim Okulu 1. sınıfında okuyan öğrencimiz İlkim’i kutluyorum. İngiltere’de düzenlenen uluslararası bir resim yarışmasında 3.lük ödülü almıştır. Çocuklarımızın yeteneklerinin küçük yaşlarda tespit edilerek onların bu yetenekleri doğrultusunda geliştirilmesi ve yeteneklerinin geliştirilmesi eğitimin en önemli özellikleri arasında yer almaktadır."

"Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında eğitim almakta olan öğrencilerimizin bireysel yetenekleri tespit edilmekte ve bu yeteneklerin öğrenciye özel geliştirilmesi için çalışmalar yapılmaktadır. İlkim adlı öğrencimizde bir çok alanda olduğu gibi resim alanında özel bir yeteneğe sahiptir. Okulumuzun konuyla ilgili uzman öğretmenleri bu yeteneğin geliştirilmesi için İlkim’e gerekli desteği vermektedir” dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title