Haberler

Germencik'te Çiftçinin Sorunları Konuşuldu

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Germencik Belediye Başkanı ve Germencik Ziraat Odası Başkanı Ümmet Akın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Germencik Belediye Başkanı ve Germencik Ziraat Odası Başkanı Ümmet Akın'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Germencik Belediyesi Konferans Salonunda yapılan toplantıya Efeler Ziraat Odası ve Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Rıza Posacı ile Aydın ilçelerindeki ziraat odalarının başkanları ve muhtarları katıldı. Toplantıda, Aydın ili genelinde tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan sorunlar ele alındı.

Toplantıda konuşan Başkan Ümmet Akın, "Hepinizin bildiği gibi ayda bir kez her ay başka bir ilçede olmak üzere toplantı yapıyoruz ve Aydın tarımının problemlerini değerlendirip konuşuyoruz. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan incirin sorunları, mısır, hububat ve zeytinin yetiştirilmesi ve hastalıklardan korunma ile ilgili problemleri en aza indirmeye çalışmalıyız. Aydın İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı adı altında çiftçinin sorunlarını hem Tarım Bakanlığına hem de Türkiye Ziraat Odası Başkanlığına iletiyoruz ve çözüm yollarını arıyoruz. Tüm ilçelerde olduğu gibi ilçemizin de eksikleri var. Zaman içinde çiftçi kardeşlerimizi üretimde daha bilinçli, daha bilimsel, daha eğitici bir konuma getirip tüm ilçelerin sorunlarının tamamının çözüleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Toplantıya katılan ve geçen yıl Türkiye'nin ilk Canlı Hayvan Fuarını düzenleyen firmanın Proje Yöneticisi Ödül Karakaş, bu yıl Canlı Hayvan Fuarının Kuşadası'nda yapılacağını belirtti. Canlı Hayvan fuarının 3-6 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşeceğini söyleyen Karakaş; "Ev sahipleri olarak sizlerin desteği çok önemli, geçen yıl ciddi anlamda katkıda bulundunuz, bu yıl da sizlerden aynı katkıyı bekliyorum" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Karakaş Geçen yıl yapılan canlı hayvan fuarına yaptıkları katkılardan dolayı Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Rıza Posacı ve Aydın Ziraat Odası Genel Sekreteri Zeki Sarıoğlu'na plaketlerini sundu.

Plaketlerin sunulmasından sonra basına kapalı olarak devam eden toplantı, oda başkanları ve ilçe muhtarlıklarının da katılımıyla gerçekleşen yemek ile son buldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Posacı Germencik Aydın Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title