Haberler

Genel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Var, "Saadet Partisi olarak Büyük Birlik Partisi ile yapmış olduğumuz milli ittifakın milletimizde oluşturduğu etkiyi en üst seviyeye taşımak için kadrolarımız çalışmalarını büyük bir azimle yürütmektedir" diye belirtti.

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Hasan Var,  "Saadet Partisi olarak Büyük Birlik Partisi ile yapmış olduğumuz milli ittifakın milletimizde oluşturduğu etkiyi en üst seviyeye taşımak için kadrolarımız çalışmalarını büyük bir azimle yürütmektedir" diye belirtti.

Var, yaptığı yazılı açıklamada, her seçimin önemli  olduğunu ancak bu seçimin çok daha önemli  olduğunu ifade etti.

Bu seçimlerde, "yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulması bakımından" Saadet Partisi olarak en büyük başarıları elde etme sorumlulukları olduğunu ifade eden Var, şunları aktardı:

"Bu sorumluluğumuzun bir gereği olarak Saadet Partisi olarak Büyük Birlik Partisi ile yapmış olduğumuz milli  ittifakın milletimizde oluşturduğu etkiyi en üst seviyeye taşımak için kadrolarımız çalışmalarını büyük bir azimle yürütmektedir."

Milletvekili adayları ve her teşkilat mensubunun bir program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Var, şöyle devam etti:

"Heyecanımızı en üst noktaya taşımak, tüm kadrolarımıza yaşatmak ve seçim çalışmalarımızın zafer nişanesi olarak 26 Nisan 2015 Pazar günü saat 10.00'da Ankara Arena'da aday tanıtım şöleni yapılacak. Milletvekili adaylarımızın ve seçim beyannamemizin takdim edileceği bu programa ilimizden en az 6 otobüsle iştirak edeceğiz."

Var, programa Samsun'dan  milletvekili adayları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile  katılacağını belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Türkiye Samsun Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title