Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Kapatılan belde belediyeleri, özel idare ve köyleri yeniden kuracağız" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Kapatılan belde belediyeleri, özel idare ve köyleri yeniden kuracağız" dedi.

Tanrıkulu, seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa ile Ören, Armutlu ve Hacılar mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek partisinin projelerini anlattı.

AK Parti'nin, belde belediyelerini kapatıp mahallelere dönüştürmesiyle birlikte vatandaşların mağdur edildiğini savunan Tanrıkulu, büyükşehir yasasının AK Parti tarafından bölücü terör örgütü ile onun Meclis'teki siyasi uzantısının isteği doğrultusunda hazırlandığı iddiasında bulundu.

Tanrıkulu, yasanın üniter devlet yapısından federasyona kadar uzanması için hazırlandığına vurgu yaparak MHP olarak yerel yönetimlerin federasyon ve benzeri bölgesel yönetimlere dönüştürülmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

"Kapatılan belde belediyeleri, özel idare ve köyleri yeniden kuracağız" açıklamasında bulunan Tanrıkulu, "Büyükşehirlere olan göçü önlemek ve tersine çevirmek için köy kalkınma planları yapacağız. Merkez köyler oluşturarak sosyal yaşam ünitelerini geliştireceğiz" vaadinde bulundu.

Senem Kılıç : "Kadının evde oturduğu bir dünyada yaşamak istemiyoruz"

MHP İzmir milletvekili adayları Senem Kılıç, Neslihan Çelik ve Banu Önkol seçim çalışmaları kapsamında MHP İzmir Kadın Kolları'nın düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de kadınların her geçen gün istihdamdan ve ekonomik güvenceden uzaklaştırılarak evlere itildiğini belirtti.

Türk kadınının özellikle son 13 yıl içinde fırsat eşitliğinde dünyanın en geri ülkeleri arasına girdiğine dikkat çeken Kılıç, Türkiye'nin hukuk, politik temsil, cinsiyet, sosyal ve ekonomik fırsat eşitliğinde dünyada sondan 17. sıralara kadar gerilediğini söyledi.

- Taşkın Işık :

Seçim çalışmaları kapsamında Ödemiş hayvan pazarını ziyaret eden MHP İzmir milletvekili adayı Taşkın Işık, vatandaş ve çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Işık, MHP iktidarında teşviklerle hayvancılık sektörünün destekleneceğini söyledi.

Günlük 900 ton sütün üretildiği Ödemiş hayvan pazarına mutlaka sahip çıkacaklarını belirten Işık, tarım ve hayvancılığa dayalı sanayi kuruluşlarının bölge halkına hem istihdam hem de ekonomik kazanım getirmesi için çalışacağını vurguladı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Kenan Tanrıkulu Taşkın Işık Senem Kılıç İzmir Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title