Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "İstedikleri kadar bağırsınlar, istedikleri kadar tepinsinler, istedikleri kadar titresinler, istedikleri kadar korksunlar.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "İstedikleri kadar bağırsınlar, istedikleri kadar tepinsinler, istedikleri kadar titresinler, istedikleri kadar korksunlar. CHP, bu milletin temel dertlerine çare olabilecek bir programı ilk defa milletin önüne bu seçimlerde getirmiştir" dedi.

Çubuk'ta partisince düzenlenen seçim çalışmalarına katılan Koç, yaptığı açıklamada, iktidarın panik havası içerisinde olduğunu savundu.

Her şeyin milletin gözü önünde gerçekleştiğini ifade eden Koç, "Demokrasilerde iktidarlar değişir ama Türkiye'deki iktidar giderken panik yaşıyor. Bunu sorgulamak lazım. Bu paniğin arkasında şu ana kadar hesabını veremedikleri hırsızlıkların, yolsuzlukların, arsızlıkların hesabının verilememesinin korkusu yatıyor. Bunu açıkça görüyoruz" diye konuştu.

Koç, başta çiftçiler olmak üzere, taşeron işçilere, kredi kartı faizi altında ezilenlere, esnafa ve tüm kesimlerin sorunlarını çözmek için program hazırladıklarını belirterek, "İstedikleri kadar bağırsınlar, istedikleri kadar tepinsinler, istedikleri kadar titresinler, istedikleri kadar korksunlar. CHP, bu milletin temel dertlerine çare olabilecek bir programı ilk defa milletin önüne bu seçimlerde getirmiştir. Bütün bu insanlarımızın sorunlarına 'ne yapacağım, kaynağını nasıl sağlayacağım' noktasında açık, net, somut, anlaşılabilir ve herkesin hayatına dokunan, ona çözüm getiren bir programı CHP anlatmaya çalışıyor" ifadesini kullandı.

CHP olarak hiç kimsenin inancına, yaşam tarzına, kılık kıyafetine karışmayacaklarının altını çizen Koç, "Bizim için bir kere daha söylüyorum, herkesin inancı da herkesin yaşam tarzı da herkesin kılık kıyafeti de herkesin kökü kökeni de saygıdeğerdir, kendi tercihidir. Bizim ona insan olarak saygı göstermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Çok, çözüm sürecinin milletin gözünün önünde şeffaf bir şekilde yürütülmesi gerektiğine işaret ederek, "Neyi saklıyorsunuz? Neyi mecliste milletin şeffaf bir şekilde huzurunda görüşmekten kaçıyorsunuz? Bir şeyler örtüyorsunuz demek ki. Bir pazarlık var ortada demek ki" dedi.

Taşeron işçilerin sıkıntılarına da değinen Koç, " Cumhuriyet Halk Partisi'nin söylediği çok net ve açık. Ben taşeron şirketini aradan çıkarıyorum. Ona verdiğim parayı başka bir kaynak bütçeden aktarmadan doğrudan çalışan işçiye vererek onları kadrolu yapacağım, iş güvencesine kavuşturacağım, yarınından emin hale getireceğim, evine helal ekmek götürme noktasında onlara sahip çıkacağım" ifadesini kullandı.

Seçim bürosu önünde başlayan çalışmada caddedeki dükkanlara giren Koç, otobüs ve dolmuşçuların sorunlarını dinledi. Terör Mağdurları Derneğini de ziyaret eden Koç, dernek başkanı Zeki Avan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Haluk Koç Türkiye Yerel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

İsrail basınından skandal Eurovision manşeti: Sayemizde reyting gördünüz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title