Haberler

Genco Erkal'ın 'Kurban Bayramı' Tweeti Tartışma Yarattı

Güncelleme:

Usta sanatçının sosyal medya hesabından yayınladığı, "İnsanlığın karanlık dönemini kutsayan örümcek kafanın bayramı" yazılı kurban mesajı tartışma yarattı.

Usta sanatçı Genco Erkal'ın kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı kurban bayramı paylaşımı sosyal medyada yankı buldu.

"HİÇ SEVMEM BU BAYRAMI"

Erkal'ın 'Hiç sevmem bu bayramı. Kanlı bayram, ilkel bayram, insanlığın karanlık dönemini kutsayan örümcek kafanın bayramı. Benden uzak olsun' mesajı tartışma yarattı.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Paylaşıma tepki gösteren kullanıcıların #ÖzürDileGencoErkal etiketi de TT(Trend Topic) listesinin 3. sırasında yer alıyor.

"MAKSADI AŞAN BİR İFADE OLMUŞ"

Usta tiyatrocu, daha sonradan mesajının son kısmını silerek 'Hiç sevmem bu bayramı. Kanlı bayram, ilkel bayram. (Son tweetimin bundan sonraki cümlesini siliyorum. Maksadı aşan bir ifade olmuş) şeklinde yeni bir mesaj yayınladı.

LEMAN SAM DA ÇOK TEPKİ ALMIŞTI

Geçen sene kurban bayramında da şarkıcı Leman Sam'ın 'Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor' tweeti çok konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kurban Bayramı Genco Erkal Leman Sam Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (331)

murat dursunMobil-ANDROID:

genco seni sonuna kadar destekliyorum.

61
83
yanıtYanıtla
DirenişçiMobil-ANDROID:

İşte gerçek sanatçı. Sonuna kadar destekliyoruz.

5
110
yanıtYanıtla
hande:

Allah hidayet versin...

yanıt2
yanıt0
saf sabri:

''Sağır, dilsiz ve kördürler: gece karanlığında bir ses işitmez, kimseye bir şey işittiremez, bağırsalar da yardıma gelen olmaz, yollarını bulamazlar. Çabaladıkça batar, o musibetten kurtulup geri dönemezler'' Bakara süresi yoruma gerek var mı?

105
5
yanıtYanıtla
ali çakır:

örümcek kafalı diye söylediğine göre örümceğin kafası nedir biliyordur sanırım. ve örümceğin ne düşündüğünün farkındadır umarım. hiç bir örümcekle konuşmuş mu bu kişi acaba?? sormak gerek. hem bu kişi örümceğin bayram yaptığının bile farkında olsa gerek.

86
0
yanıtYanıtla
ALCAPONE:

HIC KİMSE SIZIN INANDIKLARINIZA INANMAK ZORUNDA DEGIL KARANLIK DÖNEM İFADESİ DOGRU ORUMCEK BEYIN IFADESI BENCEDE YANLISTIR(SAYGISIZLIKTIR ANLAMNIDA)O HER SEYINDEN EMIN OLAN MUSLUMANLAR ZEYDIN KARISINI ALMAK ICIN PESPESE AYET INDIREN ONDERLERIYLE OBUR TARAFTA FIL BASLI TANRIYLA KARSILASCAKLAR(!)

1
81
yanıtYanıtla
POYRAZ.:

La bu ülkede. hep böle ecnebi kökenlileri sanatcı yapıp yükseltmişler anlaşılan. . . . Tesadüf olamaz.

48
30
yanıtYanıtla
selim:

takım elbiseler giyip gökdelenler inşa edip bilgisayar çağında hala sokaklarda kapı önlerinde çocukların gözü önünde birer birer hayvan devirip boğazından kan fışkırmasını seyrettirerek nasıl medeniyete ulaşacaksınız

43
35
yanıtYanıtla
a.ak:

ibadet sevincinin cocuklara aşılanması buduyguyu tatması sen ve butıp oyuncu bozuntusu yahudi asıllı kendini bilmezler anlayamaz.

yanıt11
yanıt1
Tekinsiz:

Bunlar kurban ibadetindeki maneviyatı anlamak istemeyen yobazlar sanatçı müsvetteleri

70
8
yanıtYanıtla
Tüm 331 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title