Haberler

Gaün Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğrencilerinin Başarısı

Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (myo) Öğrencilerinin, Antalya Şefler Birliği'nin Düzenlediği 'Iıı

Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerinin, Antalya Şefler Birliği'nin düzenlediği 'III. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması' 'Üniversiteler Yarışıyor' kategorisinde ikinci olduğu bildirildi.

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök Pınarlı, yaptığı yazılı açıklamada, 3 kişiden oluşan öğrencilerin yarışmaya üniversite adına ilk kez katılmalarına rağmen iyi bir derece elde ettiğini belirtti.

Anatolian Otel Mutfak Şefi Sercan Sağlık'ın, otelin mutfağında öğrencilerle bizzat ilgilenerek menünün oluşturulması, hazırlanması ve sunumu ile ilgili koçluk yaptığını ve öğrencileri çalıştırdığını dile getiren Pınarlı, şunları kaydetti:

'Öğretim Görevlisi Ali Nadir Zeyrek ve Şef Sercan Sağlık'ın çalışmaları sonucunda program öğrencilerimizden Musa Bülüç, Hülya Çevik ve Aydın Özalp'ten oluşan ekip ikincilik ödülü kazandı. Öğrencilerimiz levrek balığını, Gaziantep baharatlarından oluşmuş sosla hazırlayarak sundu. Öğrencilerin hazırladığı tabak gurme, şeflerin jüri değerlendirmesinde lezzet, yaratıcılık, sunum ve hijyen kategorilerinde değerlendirildi.'

(SEÇ-RŞ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title