Haberler

Gama, Yeni Kamyon Üstü Beton Pompasını Sergileyecek

GAMA Ticaret ve Turizm AŞ, BETON 2014 Fuarı'nda Türkiye'deki en yüksek bomlu kamyon üstü beton pompasını sergileyecek.

GAMA Ticaret ve Turizm AŞ, BETON 2014 Fuarı'nda Türkiye'deki en yüksek bomlu kamyon üstü beton pompasını sergileyecek.

GAMA Ticaret ve Turizm AŞ, 17-19 Nisan 2014 tarihleri arasında ATO Congressium'da bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilecek Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarında 4 aks üzerinde Türkiye'deki en yüksek bomlu (56 metre) kamyon üstü beton pompası olan "Zoomlion 56X-6RZ" ile yer alacak.

Dünyanın en büyük beton ekipmanları üreticisi olan Zoomlion'nın Türkiye resmi distribütörü olan şirket, sabit beton pompalarının kamyona monte edilmiş, yüksek binalara beton basma gücüyle mobilite ihtiyaçlarını bir arada sunan Zoomlion City Pump ekipmanlarını, 224 metrekare alanda özgün standında sergileyecek.

- GAMA Ticaret ve Turizm AŞ

GAMA Holding iştiraki olan ve 1975'den beri faaliyetleri sürdüren GAMA Ticaret ve Turizm AŞ, iş makineleri satış ve satış sonrası hizmetleri ve endüstriyel-yapı malzemelerinin uluslararası ticareti alanlarında bir çok üreticinin distribütörlüğünü yapıyor.

Öte yandan, Seyyar Cerrahi Hastane ve Mobil İlk Yardım İstasyonlarının anahtar teslim tedariki ve proje bazlı komple tedarik ve çözümler konusunda faaliyet gösteren şirket, yurt içi ve yurt dışı yapım projeleri için danışmanlık, satın alma ve lojistik hizmetleri de veriyor. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title