Haberler

Galatasaray Derneği, Çocuklara Yardım Derneği'ni Ziyaret Etti

1997 Yılından Bu Yana Faaliyet Gösteren Galatasaray Taraftarlar Derneği Yöneticileri, Dost Eli Yardım Kampanyalarında Kendilerine Destek Veren Aktion Hilfe Für Kinder E.v.'yi Ziyaret Etti.

Almanya'nın Bremen kentinde 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren Galatasaray Taraftarlar Derneği yöneticileri, Dost Eli Yardım Kampanyalarında kendilerine destek veren Aktion Hilfe für Kinder e.V.'yi (Çocuklara yardım derneği) ziyaret etti. Ziyarete Başkan Hasan Küşneci ile eşi Fatoş Küşneci, 2. başkan Dursun Sarar, Eftal Çelebi ile Ayhan Yeter katıldı. Konuklarını, ekibinden Claudia Meininger, Antje Spille ve Nicole Meißner ile birlikte karşılayan dernek başkanı Rolf Rohloff, ziyaretin kendilerini mulu ettiğini söyledi.

Ziyaret sırasında dernek başkanı Rolf Rohloff'e Galatasaraylılar tarafından içinde çeşitli yiyeceklerin bulunduğu yıl başı sepeti ile Galatasaray kravatı, atkısı ve rozeti hediye edildi.

Dernekleri hakkında bigi veren Rolf Rohloff, ?Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Bizim 42000'i aşkın üyemiz var. Dünyanın her bölgesine yardım elimiz uzatmaya çalışıyoruz. Türkiye'de de özürlü çocukların gelişimi için çalışmalar yapıyoruz? dedi.

Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci ise, ?2006 yılından beri sürdürdüğümüz Dost eli yardım kampanyamıza desdeklerini esirgemeyen, dünya genelinde yardıma muhtaç olan çocuklara yardımcı elini uzatan Aktion Hilfe für Kinder e.V. derneğini ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Bize her konuda destek veren derneğe bizde destek olmak istedik? diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrası dernek binası gezilip çeşitli ülkelerden çocuklar tarafından gönderilen mektup ve kartpostallar okundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title