Haberler

Galatasaray Van Persie'ye Gervinho ile Cevap Verecek

Güncelleme:

Cim Bom hücumun sağ kanadı için Farfan'ı düşünürken, Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Robin van Persie'ye karşılık olarak Gervinho'nun peşine düştü.

Cim Bom, hücumun sağ kanadı için Farfan'ı düşünürken, İtalyanlar flaş bir iddia ortaya attı. La Gazetta dello Sport Gazetesi, Sarı-Kırmızılılar'ın, Roma'nın Fildişili yıldızının peşine düştüğünü öne sürdü.

Gervinho transferi Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Robin van Persie'ye cevap olarak kadroya katmada düşünülüyor.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Lukas Podolski'nin ardından yeni yıldızları da takıma kazandırmak isteyen Galatasaray yönetimi, transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

GERVİNHO LİSTEYE GİRDİ

Öncelikli olarak hücum hattını güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine, sağ kanat için Schalke 04'te forma giyen Jefferson Farfan gelmişti. Ancak dün İtalyanlar bir iddia ortaya attı. Çizme'nin yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta dello Sport'un haberine göre Galatasaray, Salih Uçan'ın formasını giydiği Roma'nın yıldızlarından Gervinho'yu listesine aldı. 28 yaşındaki oyuncu ile Slaven Bilic'in takımı West Ham United'ın da ilgilendiği yazıldı. Geçen sezon Roma'da 37 maçta forma giyen, 7 gol atıp, 5 de asist yapan Fildişili forvetin sözleşmesi 2018'de bitiyor.

ASLAN'A SICAK BAKIYOR

Bu arada Schalke 04'te kadro dışı bırakılan Farfan'ın, Sarı-Kırmızılılar'a gelme ihtimali her geçen gün daha da artıyor. Alman kulübü, Farfan'ın boşluğunu doldurmak için harekete geçti ve Bayern Münih'in oyuncusu Xherdan Shaqiri için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Cim Bom'un ise, Perulu sağ kanat oyuncusunun transferini, daha önce teklif ettiği 4 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle bitirmeyi hedeflediği öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncunun da, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Aslan'a sıcak baktığı konuşuluyor. (Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jefferson Farfan Galatasaray Gervinho Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (40)

ŞikebahçeMobil-IOS:

Bir insan hem Müslüman hem de Fenerli olmaz

8
22
yanıtYanıtla
YAZIKLAR OLSUN:

LA BU KİM VAN PERSİNİN RAKİBİ BU MU OLACAK ADAM GİBİ İŞ YAPIN MELODA KAZIGI ATTUI GİTTİ BİZLERİ YILLARCA KANDIRDI HERİF ŞİMDİ BEN G. S TARAFTARININ PARALI ASKERİ DEĞİLİM BENİÖM İÇİN SADECE FLEMANGO ÖNEMLİ GERİ DÖNMÜYORUM DEDİ GİDEN MİLYON EUROLARIMI YANARSIN HERİF BİZLE KAFA YAPTI ONAMI HANİ BU MELO EFENDİ SAMPİYON OLUNCA LÜX ARABASINI BİR TARAFTARA HEDİYE EDECEKTİNERDE ARABA BUHAR OLDU BİRDE MÜCEVHER KACAKCILIĞI İDDALARI VAR YA ONA DEĞİLDE ADAM BİZLE ALAY ETTİ RİERAYI SABRİYİ DÖVDÜ GİTTİ

21
2
yanıtYanıtla
SELMAN İ FARIS-İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:

BEN TS LİYİM AMA FENERBAHÇELİLERİ ANLAMIYORUM ANLAYAMIYORUM HEP İKİ ADIM GERİDELER BU NEYİN HAVASI AFRA TAFRA GS BORCU FALAN FİLAN ADAMLAR YAPIYOR ÖYLE YADA BÖYLE TAKDİR ETMEK LAZIM BU ÜLKEDE İNSANLAR NE BAŞKALARINI TAKDİR EDİP SAYGI GÖSTERİR SE İŞ O ZAMAN ANLARIM BİZİM ÜLKE YOLA GİRMİŞ

15
7
yanıtYanıtla
pompacı geldi pompalar:

şikeci cinconlar yakacıklı hayriyi alacakmış

8
11
yanıtYanıtla
turko:

Hayaller ibra hayatlar KISA

9
3
yanıtYanıtla
ULTRASOW:

Allaha dua edin kakalak7bahce avrupadadan elensin. . . sikecilerin avrupada isi yok. zaten pis kokuyorlar. . .

6
6
yanıtYanıtla
1905:

Fenerbahcenin 4. Yıldız fiyaskosundan sonra camiasının taraftara yaranma cabalarıdır Galatasarayın hedefi fenerbahcenin hayali durumundadır şampiyon kadroyla hedef 5. Yıldız tesekurler aslanlar ... Ne mutlu galatasaraylıyım diyene Allah galatasaraylıları korusun

4
8
yanıtYanıtla
reggaetoneroo:

Bu sene lig bi harika olucak be dostumm. Gsliyim ancak boyle oyuncularin gelmesi cok guzel

11
0
yanıtYanıtla
eko:

recebe cikip yalvarin biraz size messiyi alacak

6
4
yanıtYanıtla
düş yakamızdan artık akapa:

bune la kahve markasımı bu gervinhoyu tanıyan var mı

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title