Haberler

Foça'da Kitap Şenliği

Foça Kitap Kulübü’nün, 7 Haziran Cumartesi günü düzenlediği 4. Kitap Şenliği, Foçalılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Foça Kitap Kulübü'nün, 7 Haziran Cumartesi günü düzenlediği 4. Kitap Şenliği, Foçalılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Demokrasi Meydanı'nda yaklaşık 6 ay önce oluşturulan sokak kütüphanesinin amacına ulaştığını söyleyen Foça Kitap Kulübü Başkanı Ayla Karatekin, desteklerinden dolayı Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a teşekkür etti. Ayla Karatekin, Foça Demokrasi Meydanı'ndaki sokak kütüphanemizin bir benzerini, Uğur Mumcu otobüs durağında oluşturacağız" dedi. Kulüp üyelerinin destekleri ile 2 binin üzerinde kitaba sahip olduklarını söyleyen Karatekin, "Topladığımız kitaplarımızı Soma'da yaşanan facia sonrası öksüz kalan çocuklarımıza da göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

NUTUK HEDİYE EDİLDİ

Gün boyu devam eden 4. Foça Kitap Kulübü Şenliği' dans gösterileri ve Foça Belediyesi Gitar Kursu öğrencileri ile gitar eğitmeni Oğuzhan Çakırefe'nin sunduğu mini konser ile renklendi. Dans gösterilerini sahneleyen ve mini konseri sunan gençlere, Foça Kitap Kulübü tarafından, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı anlattığı tarihi konuşması içeren Nutuk isimli eseri hediye edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title