Haberler

Fenerbahçe Tribün Lideri Sefa Kalya'nın Ölümünde İlaç Şüphesi

Güncelleme:

Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya'nın can verdiği otel odasında çok sayıda ilaç jelatini bulundu.

Geçirdiği kalp krizi sonrası Taksim'de bir otel odasında yaşamını yitiren Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya'nın ölümünde ilaç şüphesi belirdi.

İLAÇ JELATİNİ BULUNDU

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Genç Fenerbahçeliler isimli taraftar grubunun lideri Sefa Kalya geçen hafta konakladığı otel odasında ölü bulunmuştu. Kalya'nın kaldığı otelde yapılan ilk incelemede, otel odasının banyo ve tuvalet olarak kullanılan bölümünde küçük kâğıt parçaları ve ayna önünde ismi tespit edilemeyen çok sayıda ilaç jelatini bulundu. Yatağın üzerinde ise soğuk algınlığı için kullanıldığı belirlenen bir ilaca rastlandı.

UYARICI MADDE YOK

Olay yeri inceleme ekibi odada ve Kalya'nın aracında uyuşturucu veya uyarıcı maddeye rastlamadı. Kalya'nın ölü muayene tutanağında ise sol kol ve ön kolunda çok sayıda değişik çap ve ebatlarda yara tespit edildi. Lekelerin vücut arkası ve yüzünde oluştuğu muayene edilen cesette herhangi bir kesici delici alet yaralanması olmadığı gibi ateş izi veya herhangi bir darp ya da yaralanma izine rastlanmadığı da belirlendi.



SEFA KALYA UNUTULMADI

Öte yandan Fenerbahçe tribünleri, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden SefaKalya'yı, Çaykur Rizespor maçında açtıkları pankartlarla ve yaptıkları tezhüratlarla anmıştı.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Sefa Kalya Taksim Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (7)

DARDANEL:

Uyarıcı haplar sadece uyarmıyor direk gönderiyor öbür tarafa

25
1
yanıtYanıtla
nesren jake:

aman zibidinin biriydi

5
13
yanıtYanıtla
berxwedan:

uyuşturucu. hic dolandırmayın nede olsa yenibosna

2
16
yanıtYanıtla
hey gidi hey sari cik cikler:

pankartlar filan show. . . adam boylamis tahtali köyü tek basina bir hotelodasinda kimsesiz .

5
10
yanıtYanıtla
vah zavallı:

fener sizi ne kadar ezmiş bu ne kin arkadaş ölünün ardından

yanıt9
yanıt3
fb:

kendisini çocukluğumdan beri tanırım mekanı cennet olsun hacı abinin kendisi hacı olmuş bir elin parmaklarından fazla umre yapmıştır vefatından 10 gün önce arabasının anahtarını fatih çarşambada cübbeli ahmet hocanın hocalığını yaptığı dergaha bağışlamış ama bu bağışı Allah(cc)için yapmış bir adamdır o yüzden ölünün arkasından iyi konuşmak bize düşer burada renkler değil insanlık konuşması lazım arkanda bağıran bunca kardeşin aşık sana sefa SEFA reis. . .

12
1
yanıtYanıtla
ultrAslanMobil-ANDROID:

biraz ALLAH korkunuz olsun be adam hakkında bilip bilmeden konuşuyorsunuz sefa abinin nasıl biri olduğunu bilmeyenler arama motoruna Cübbeli hoca sefa kalya yazsinda 11 12 dakikalık videoyu bi dinlesin biraz utanmaniz varsa buraya Özürlerinizi yazarsıniz

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title