Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili, "Milletimiz varlığına biçilen kefeni son anda yırtıp atmıştır.

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili, "Milletimiz varlığına biçilen kefeni son anda yırtıp atmıştır." dedi.

Çorum'da yaklaşık 60 sivil toplum örgütünün bir araya gelmesiyle oluşturulan İnsani Değerler Platformu'nun temsilcileri, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras'ı ziyaret etti.

Platformun dönem sözcüsü Zeki Kanbur, ziyarette yaptığı konuşmada, darbe girişimi ve sonraki süreçte devletin ve milletin yanında yer alan MHP teşkilatına teşekkür ziyareti yaptıklarını belirtti.

Kanbur, "Bu süreçte siyasi parti temsilcilerinin vermiş oldukları birlik ve beraberlik mesajlarına biz de canı gönülden katılıyoruz. Bu ülkede yaşayan insanlar olarak her ne kadar da ayrı düşüncelere hizmet edilse de, bizlerin bir bahçenin çiçekleri olduğumuzu bir daha meydanlarda yaşayarak görmüş olduk." dedi.

Cihannuma Derneği Çorum İl Temsilcisi Halil İbrahim Aşgın ise, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimi sırasında ülkücülerin vatanseverliliklerini meydanlara inerek gösterdiğine dikkat çekti.

Asgın, "Meydanlarda ki insanlar, bir eliyle Rabia diğer eliyle bozkurt işareti yapıyor. Bu ülkede yaşayan namuslu insanlar birlikte hareket etmek zorundadır. Mukaddesat duygularına sahip çıkma konusunda bütün siyasi görüşler meydanlarda birlikte hareket ediyor. Bu açıdan MHP'ye teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

MHP İl Başkanı Aras da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, parti olarak darbe girişiminde devletin bekası ve milletin iradesinin yanında yer aldıklarını söyledi.

Darbe girişiminin ardından tehlikenin henüz tam olarak atlatılmadığını kaydeden Aras, şöyle konuştu:

"15 Temmuz askeri darbe girişimi bertaraf edilmişse de, yankı ve artçı sarsıntıları hız kesmeden, hatta artan oran ve kıvamda devam ediyor. Milletimiz, varlığına biçilen kefeni son anda yırtıp atmıştır. 15 Temmuz gecesi, aziz vatanın tepesinde kanunsuz uçak uçurup, helikopter gezdirenler, haçlı işbirlikçisidir, küresel vahşet projelerinin içimize kadar uzanmış maşalarıdır. Bu maşaları tutan eller kirlidir, kanlıdır ve hepsi Türklüğün de, Müslümanlığın da ezeli ve ebedi düşmanlarıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Çorum Politika Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title