Haberler

Fenerbahçe'de Ersun Yanal Tezahüratı Korkusu Var

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, Samandıra'ya gelerek Ersun Yanal tezahüratı yapan taraftarların, Mersin maçında da protesto gösterilerinde bulunmasından çekiniyor.

Osmanlı, Konya ve Galatasaray maçlarında bırakılan 7 puanla şampiyonluk yarışında darbe yiyen Fenerbahçe'de bugün oynanacak Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesi tedirginlik hakim. Ülker Stadyumu'nda puan kaybı yaşanması halinde taraftarın tepkisinin sert olacağını bilen sarı lacivertli futbolcular, bunun önüne geçmek için erken gol bulup maçı hızlı bir şekilde çözmeyi hedefliyor.

ERSUN YANAL KORKUSU

Ayrıca Galatasaray derbisinin ardından Samandıra'da 'Ersun Yanal' tezahüratları yapan taraftarların, teknik direktör Pereira'yı bu maçta da protesto edeceği gelen haberler arasında. Golün gecikmesi ya da beklenmedik Mersin golü sonrasında tribünlerde yine 'Ersun Yanal' tezahüratının yapılabileceği konuşuluyor.

KAPTAN'DAN UYARI

Mersin maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel, takım arkadaşlarına kısa bir konuşma yaptı. Artık kayıp yaşama lüksleri olmadığını vurgulayan başarılı file bekçisi, "Taraftarımıza kendimizi affettirmek için kalan maçları kazanmak zorundayız. Şampiyon oluruz ya da olmayız ama en azından insanları mahcup etmemiş oluruz. Mersin ligde kalmak için mücadele ediyor. Çok dikkatli olup 3 puanı almak zorundayız" diye konuştu.

4-4-2 İLE DEVAM

Fenerbahçe Teknik Direkörü Vitor Pereira, Galatasaray derbisindeki kadro ile Mersin karşısına çıkacak. Gol bulunamamasına rağmen çok fazla pozisyona girilen 4-4-2 sistemi ile sonuca kolay gideceklerine inanan Portekizli çalıştırıcı, kadroyu bozmayacak. Luis Nani, Persie'nin yanında ikinci forvet olarak görev yapacak. Fernandao ise yine kulübede oturacak. Bu arada Hasan Ali Kaldırım, bugün Mersin İdmanyurdu'yla yapacakları karşılaşmada görev alması durumunda, sarı-lacivertli formayı resmi maçlarda 100'üncü kez giyecek.

CANER'İN KADERİ YARIN BELLİ OLACAK

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'in durumu yarın belli olacak. Önceki gün sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile özür dileyen milli futbolcu hakkındaki kararı, başkan Aziz Yıldırım yarınki basın toplantısında açıklayacak. Başkan Yıldırım'ın, toplantı öncesinde yöneticileriyle bir araya gelerek Caner'in durumunu masaya yatıracağı ve nasıl bir ceza verileceğinin belirleneceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mersin İdmanyurdu Ersun Yanal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (5)

özfb li:

kazma pereira nın josef inadı . v. persiyi hazırlayamaması. . fb i bu hale getirdi. . bence acilen kovulmalı. . son 5 maç hocasız çıkalım daha iyi. . .

3
0
yanıtYanıtla
Oğuz:

Şu Vitor pereira yı artık alın işten agresif diyo hücum diyo taraftarı kızdırıyor. Alın Ersun Yanalı. Kaybedince hala ümit var falan yeter artık az mı para harcadı fenerbahçe transferlere.

2
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, İslam Alimleri 3 Cuma üstüste Camii ye gitmeyen nin Mümin liği tartışılır diyorlar. İmkanın varsa her Cuma mutlaka Camii ye git.

2
0
yanıtYanıtla
aho aga:

teknik adam zaten gidecek

1
0
yanıtYanıtla
levo canMobil-ANDROID:

atı alan üsküdarı geçti kaptannnnnnnnnnn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title