Haberler

    Fenerbahçe'nin Forma Sponsoru Belli Oldu

    Güncelleme:

    Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezonda giyeceği formaları yeni sponsoruyla beraber satışa sunacak.

    Fenerbahçe'nin 2014-2015 futbol sezonunda giyeceği formalar ve merakla beklenen sponsoru belli olmak üzere. Olağan üstü bir gelişme olmadığı takdirde sarı lacivertliler hem yeni sponsorlarına hem de Diego formalarına kavuşacak. Peki yeni formalar Fenerium'da ne zaman satışa çıkacak? İşte cevabı

    GÖRÜŞMELERDEN SONUÇ ÇIKMAYINCA...

    Fenerbahçe'nin forma sponsoru Türk Telekom'un göğüs reklamlarıdnan çekileceğini açıklaması üzerine sarı lacivertliler yeni arayışlara girmişti. Türkiye'den sponsor bulmakta zorlanan kulüpler gibi sarı lacivertliler de ülke dışından girişimcilerle masaya oturdu. Özellikle Uzak Doğu'dan gelen forma göğüs reklamları için pazarlıklar uzun süre devam etti. Ancak gerek büyük şirketlerin fiyat arttırmaması gerek de şampiyon bir takımın verdiği bedele ulaşılamaması görüşmelerin durma noktasına gelmesine sebep oldu.

    BEKLENTİ ÇOK FAZLALAŞTI

    Galatasaray gibi yeni sezon formaları için ilk kez bu kadar geciken Fenerbahçe, eğer olağanüstü bir gelişme olmazsa ilk adımı atacak. Önümüzdeki hafta Feneriumlarda satışa sunulması beklenen formaların sponsoru da Fenerium olacak. Henüz herhangi bir şirketle sponsorluk anlaşması yapılamaması ve taraftarların yoğun yeni forma baskısının artması üzerine sarı lacivertli yönetim böyle bir karar aldı. Formalara Fenerium göğüs reklamı eklenecek. Sarı lacivertliler 2014-2015 futbol sezonu formalarını Fenerim sponsorluğunda Feneriumlarda bulabilecek.

    DIEGO FORMALARI DA SATILIYOR

    Fenerbahçe yönetimi ise formalar basılmasına rağmen yeni bir sponsorluk teklifi gelir ve anlaşma zemini oluşursa Fenerium sponsorluğundaki formaları hatıra forma olarak satacak. İlk etapta sınırlı sayıda forma basılması beklenirken, Fenerium sponsorluğunun değişmeme kararı alınması halinde tam randımanlı üretime geçilecek. Fenerbahçe taraftarlarının merakla beklediği Diego Ribas formaları da önümüzdeki hafta sonuna kadar Feriumlarda yerini alacak.

    Alper Aslan

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türk Telekom Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

    Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

    Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

    TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

    TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

    Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title