Haberler

Fenerbahçe Konya Maçı Geniş Özet (28 Şubat)

Güncelleme:

Fenerbahçe 1 Torku Konyaspor 1 maç özeti ve golleri. Sarı Lacivertli ekip eski hocası Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor deplasmanında 3 puan aradı. Fenerbahçe Konyaspor maçının geniş özeti ve maç sonu röportajlar..

Fenerbahçe 1 Torku Konyaspor 1 maç özeti ve FB Konyaspor maçının golleri. Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında Fenerbahçe Torku Konyaspor'a konuk oldu. Aykut Hoca yönetiminde düşme hattından uzaklaşma mücadelesi veren Konyaspor Sarı Lacivertli ekip karşısında maça golle başladı. May Mahlangu 8.dakikada attığı golle Konyaspor'u Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçirdi. İlk yarı iki takımın karşılıklı ataklarıyla devam etti ve başka gol olmayınca 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya mağlubiyetin verdiği hırsla daha gayretli başlayan Fenerbahçe aradığı golü 67.dakikada buldu. Fenerbahçe'nin istikrarlı savunmacısı Egemen Korkmaz 67.dakikada attığı golle Fenerbahçe'yi tekrar maça ortak etti. Kalan dakikalarda Fenerbahçe rakip kalede baskısını artırdı.

MAÇTAN NOTLAR..

BASKI ARTIYOR: Fenerbahçe baskıyı her geçen dakika arttırıyor. Kenarda Webo da oyuna girmek için hazırlanıyor şu anda.
62
KADLEC ÇIKMAYA BAŞLADI: Beraberlik golü için yüklenen Fenerbahçe'de Michal Kadlec de bindirmelerini sıklaştırdı.
59
EMRE OYUNDA: Fenerbahçe'de Selçuk Şahin oyundan alınıyor ve yerini Emre Belözoğlu'na bırakıyor.
54
MEHMET TOPAL DA SARARDI: Orta alanda topu eliyle kesen Mehmet Topal sarı kart gördü.
52
MAHLANGU GOLE YAKLAŞTI: Fenerbahçe ceza alanına uzun gönderilen topu Bekir karşılamak istedi ancak top ceza sahası ön çizgisindeki Mahlangu'nun önüne düştü. Mahlangu bekletmeden topun gelişine sert vurdu ancak Mert Günok topu kurtarmayı başardı.
51
ÖMER ALİ HAFTAYA YOK: Orta sahadaki ikili mücadelede sarı kart gören Ömer Ali cezalı duruma düştü. Konyaspor önümüzdeki hafta Başakşehir karşısına Ömer Ali'den yoksun çıkacak.
50
TORJE ŞANSINI DENEDİ: Sağ çaprazda topla buluşan Gabriel Torje uzak mesafeden şansını denedi ancak Mert üstüne gelen bu topu rahat kontrol etti.
49
KONYASPOR İYİ BAŞLADI: Kaptığı toplarla özellikle Mahlangu ve Djalma gibi hızlı oyuncularla ani ataklar yakalayan Konyaspor ikinci yarıya daha iyi başlayan taraf olarak göze çarpıyor.
46

İKİNCİ YARI BAŞLADI: İkinci yarıya Fenerbahçe başladı.

45

İLK YARI SONUCU: Torku Konyaspor 1-0 Fenerbahçe
45
GÖKHAN GÖNÜL NET GOLÜ HARCADI: Sağ kanattan gelişen atakta yapılan ortayı Konyalı oyuncular karşıladı. Ancak top ceza sahası içinde Gökhan Gönül'ün önünde kaldı. Gökhan'ın sağ çaprazda düzeltip vurduğu şut uzar direğin dibinden dışarı çıktı.
45
BİR KART DA TORJE'YE: Orta alanda Egemen Korkmaz'ı düşüren Gabriel Torje sarı kart gördü.
45
EN AZ 2 DAKİKA: İlk yarının sonuna 2 dakikalık oynanmamış kabul edilen süre eklendi.
45
KUYT BOŞ KALEYE KAÇIRDI: Sağ kanattan kullanılan kornerde orta arka direğe doğru falso aldı. Gelen topa kale ağzında Kuyt dokunamayınca meşin yuvarlak dışarı çıktı.
44
EGEMEN CEZA SAHASINDA YERDE: Sağ kanattan serbest vuruş hazırlığı yapan Fenerbahçe'de Egemen ceza sahasında Ali Turan tarafından düşürüldü. Hakem Ali Turan'a sarı kart verdi.
38
FENERBAHÇE DENGEYİ KURDU: İlk yarının son bölümlerine gelinirken Fenerbahçe yoğun Konyaspor baskısını bertaraf etmiş durumda. Sarı lacivertliler oyunu dengeledi ve beraberlik golünü aramaya başladı.
29
KONYA KALESİNDE BÜYÜK KARAMBOL: Sağ kanattan yüklenen Fenerbahçe'de Meireles topu ceza sahasına sokulan Kuyt'a gönderdi. Son çizgiye inen Kuyt topu yerden ortaladı. Gol için topa hareketlenen Emenkie ve Sow'dan önce araya giren Ali Turan o karambolden topu çıkarmayı başardı. Sonrasında ise Torje topu Fenerbahçe yarı alanına göndererek tehlikeyi savuşturdu.
26
SOW ISKALADI: Sağ çaprazdan Selçuk Şahin topu ceza sahası sol çaprasında bulunan Sow'a ortaladı. Gelen yüksek topa estetik bir vuruş deneyen Senegalli yıldız çok net bir pozisyonda topu ıskaladı ve meşin yuvarlak auta gitti.
25
FENERBAHÇE ZORLANIYOR: Ön alana topu taşıyamayan Fenerbahçe pas oranında da düşük bir yüzdeyle oynayınca oyun kurmakta bir hayli zorlanıyorlar. Konyaspor'un kaptığı her top tehlikeli bir atağa dönüşüyor.
24
DJALMA ÇOK NET FIRSATI KAÇIRDI: Sol kanattan başlayan Konyaspor atağında topu alan Hasan Kabze bekletmeden sağ kanattan hareketlenen Djalma ile oynadı. Djalma çaprazdan girdiği ceza sahasına girer girmez yerden sert vurdu ancak tam köşeye giden bu topu Kadlec kesti ve topu kornere gönderdi.
21
FENERBAHÇE KONTROLÜ ELE ALAMADI: Karşılaşmada 21 dakika geride kalırken Konyaspor'un etkili oyununa sarı-lacivertliler bir karşılık verebilmiş değil.
17
HASAN KABZE YERDE KALDI: Takımının en golcü ismi Hasan Kabze Fenerbahçe ceza sahası önünde girdiği mücadelede yerde kaldı ve kalkamadı. Sağlık görevlileri şu anda tecrübeli oyuncuya ilk müdahaleyi yapıyor.
13
KONYA AVANTAJINI KORUMAK İSTİYOR: Golün ardından topun arkasına geçen Konyasporlu oyuncular önde baskı uygulayarak kapacakları toplarla ani ataklar yakalama peşinde.
10
EMENIKE'YE YOĞUN TEPKİ: Ali Turan'la girdiği ikili mücadelede yerde kalan Emenike penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi. Emenike'nin kendini yere attığını düşünen Konyalı futbolseverler Nijeryalı oyuncuya yoğun tepki gösterdi.
8
GOOLL!!: Ceza sahası içindeki karambolde Mert topu uzaklaştırmak istedi ancak top penaltı noktası üzerinde Mahlangu'nun önünde kaldı. Mahlangu sert bir şutla topu boş kaleye gönderdi ve takımını öne geçirdi.
7
KONYA TRİBÜNLERİ YİNE HARİKA: Torku Arena'yı dolduran Konyalı futbolseverler tribünde güzel görüntüler oluşturuyor ve takımlarına yoğun bir destek veriyorlar.
5
FORMALAR: Konyaspor sahaya beyaz formasıyla çıkarken Fenerbahçe çubuklu formasını tercih etti.
3
UĞUR ŞANSINI DENEDİ: Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Uğur İnceman, ceza sahası yayına kadar ilerledi ve şutunu çekti. Ancak zayıf olan bu şut savunmaya da çarpınca Mert topu zorlanmadan kontrol etti.
1
MAÇ BAŞLADI: Karşılaşma Konyasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Torku Konyaspor May Mahlangu Fenerbahçe Ömer Ali Gündem Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmazsa 8-9 Haziran'da yapılacak

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmazsa 8-9 Haziran'da yapılacak

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title