Haberler

Eski CHP'li Vekil, AK Parti'den Aday Adayı Oldu: Eyüp Sultan'da Vahiy Geldi

Güncelleme:

47 yıllık CHP'li, CHP Kastamonu Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yıldırım, AK Parti'den aday adayı oldu. Yıldırım, "Eyüp Sultan'da namaz kıldım, vahiy geldi" dedi.

CHP 22. Dönem Milletvekili ve CHP Kastamonu Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yıldırım, AK Parti Kastamonu Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

47 YIL CHP'DE SİYASET YAPTI

47 yıldır CHP'de siyaset yapan eski vekil Mehmet Yıldırım, 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı binasına gelerek başvurusuna yapan Yıldırım, "Artık CHP'den yolumu ayırma zamanı geldi" dedi.

"İKTİDAR PARTİSİYLE BULUŞMAMI İSTİYORLAR"

CHP 22. Dönem Milletvekili ve CHP Kastamonu Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yıldırım, "Bugün ben İstanbul'daydım. İstanbul'da böyle bir şey düşünmemiştik. Tasarım içerisinde değildik. Ama günlerdir kendimle mücadele ediyordum. İnsanların talepleri var, vatandaşların talepleri var. Bölge halkının talepleri var. Bize hizmet yolunu açmak istiyorlar. Hizmet etmemi istiyorlar. Öldükten sonra yaşamamı istiyorlar. Bunun yollarını açmam için iktidar partisiyle buluşmamı istiyorlar. Benim iktidar partisiyle hiçbir uyumsuzluğum olmamıştır. Hep birlikte çalışmışımdır. Parlamentoda birlikte çalışmışımdır. Bütün bakanlardan, başbakanlardan, sayın reisi cumhurumuzdan hepsinden yakın ilgi gördüm. Kastamonu hizmetlerine hizmet aktarımında da hep onların desteğini gördüm. Sarımsakta gördüm, diğer teşvikte gördüm hepsinde gördüm. Ama insanlar fanidir. İnsanların belli bir ömrü var. Siyasette ömrü var ve bende kendimi bir Kastamonulu sevdalısı olarak tanımlıyorum ve Kastamonu'ya kendimi adadım" dedi.

EYÜP SULTAN'DA BİR TAKIM VAHİYLER GELDİ: CHP'DEN İSTİFA ET

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Sosyal Dayanışma Derneği (TÜMBİAD) Başkanı iş kadını Mihri Cihan Tuzcuoğlu'nun cenazesine katılmak üzere İstanbul'a gittiğini belirten Yıldırım, "Eyüp Sultan Hazretlerini ziyaret ettik. Eyüp Sultan Camii'nde cuma namazımızı eda ettik. Yani içim içimi kemiriyor. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adaylık sürecinin son günü, bir ses geldi. ' Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa et, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin saflarında oradaki arkadaşlara katıl' dedi bende katılıyorum. Bir takım vahiyler geliyordu. Ankara'daydım. İnanın savaşıyordum kendimle. Çok zor biliyor musunuz arkadaşlar? Çok zor. Yani nasıl zor?" dedi.

"CHP'YE 'ALLAHA ISMARLADIK' DİYORUM"

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben 1968 yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi saflarında yer aldım. O günden bugüne hep dik durdum. Hep birlikte savaştık. Kastamonu için savaştık. Ama artık CHP'den yolumu ayırmanın zamanı geldiğini düşündüm. Evet, ben CHP'den arkadaşlarıma Allaha ısmarladık diyorum. Kendileri belki bana laflar söyleyebilirler. Görüyorum bazı arkadaşların aklı hırsını geçmiş, hırsı aklını geçmiş. Facebook'da yazıyor. Daha önce diyor vatandaş yazmış. Diyor ki; "Daha önce nikahsız yaşıyorlardı. Şimdi nikahla karı koca oldular" Ne diyeyim ben onlara? Allah akıl fikir versin. Kendisine akıl fikir versin. Başka hiçbir şey söylemiyorum. Kastamonu 3-0 hadi hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Sultan Kastamonu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (8)

akp:

hayırlı olsun başkan doğru yoldasın allah sana yardım eder rahat ol kastamonu halkı yanında

1
2
yanıtYanıtla
1.GALATASARAYLI:

ORADA HIRSIZLIGI bilen YOK BURAYA GECTIMM VAHI FILAN ZATEN SOYMASINI Bilene gelir bana niye gelmiyor mübarek

1
1
yanıtYanıtla
emin tutum:

insanın kafayı yemesi kadar kotu bir sey yok . yada utanma arlanma duygusundan yoksun olması. evet yıldırım sana laf soyleme hakkını encok ben kendimde buluyorum. hani remzi gul sana para teklif etmistide sen namus havarisi kesilmistin kim ne nekadar verdiki simdi adam yerine konuyorsun. sen omrunde sol da olmadın ki solu somuren oldun. seni parlatan rahmetli tıglı ve ilhan ın kemikleri sızlıyordur. eger o taskopru sana oy versin nasullah meydanında anırırım. milletvekili olma hesapların ne . 22 . donem bedavadan oldun ne verdin. pardon neler aldın. yazıklar olsun taskoprunun yuz karası

0
0
yanıtYanıtla
Memo limobilWeb@haberler.com:

Bu adamin b 12 sine bakmak lazim galiba bunamis

0
0
yanıtYanıtla
MUHAMMET SWRDAR:

CHP LİLER SURUYU KAYBETMİŞ COBAN GİBİ NEYABACAĞINI ŞAŞIDILAR.

0
0
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Sen peygamber misin ki sana vahiy geliyor. . . Yüceler yücesi Rabbim bizi bu tür insanlardan koru. . .

0
0
yanıtYanıtla
RTE:

e artık zamanı geldi bırakında şu kastamonu biraz gelişsin artık 20 senedir kastamonu mhp döneminde ne gördü ama artık kastamonuda ak siyaset var inşallah bu amaç 3_0 biter durmak yok hizmete devam

0
0
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

AKİLLİ İNSAN DOĞRU YOLU BULUYOR....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title