Haberler

Eşini Bıçaklayarak Öldürdü, Eski Yengesini Ağır Yaraladı

Eskişehir'de çiftçi Ramazan Dikbıyık, bir süre ayrı yaşayıp tekrar barıştığı eşi 2 çocuk annesi 38 yaşındaki Şeker Dikbıyık ile kendilerini barıştıran ağabeyinin boşandığı eşi 39 yaşındaki Saliha Uyar'ı bıçakladı.

Eskişehir'de çiftçi Ramazan Dikbıyık, bir süre ayrı yaşayıp tekrar barıştığı eşi 2 çocuk annesi 38 yaşındaki Şeker Dikbıyık ile kendilerini barıştıran ağabeyinin boşandığı eşi 39 yaşındaki Saliha Uyar'ı bıçakladı. Çeşitli yerlerinden yaralanan 2 kadın birinci kat penceresinden apartman bahçesine atlayıp yardım istedi. Gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Şeker Dikbıyık kurtarılamadı. 2 kadını yaraladıktan sonra yalın ayak evden kaçan Ramazan Dikbıyık da '155 Polis imdat' hattını arayarak "Eşimi bıçakladım. Sıhhiye kavşağındayım gelin beni teslim alın" dedi.

Olay, saat 01.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'ta meydana geldi. Ramazan Dikbıyık ile eşi Şeker Dikbıyık arasında evde tartışma çıktı. Ramazan Dikbıyık eşi Şeker'i göğsünden ve çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra evde misafir olarak bulunan ağabeyinin boşandığı eşi Saliha Uyar'ı 5 yerinden bıçakladı. 2 kadın kurtulmak için yaralı halde oturdukları apartmanın 1'inci kat penceresinden bahçeye atladı. Sürünerek çıktıkları sokakta bağırarak yardım isteyen kadınları görenler durumu polise ve 112 Acil servise bildirdi. Bu sırada şüpheli Ramazan Dikbıyık ise evden çıplak ayak kaçtı.

Kısa sürede gelen 112 sağlık ekipleri yaralılardan Şeker Dikbıyık'ı Yunus Emre Devlet, diğer yaralı Saliha Uçar'ı Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şeker Dikbıyık acil serviste doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Saliha Uçar ise, kaldırıldığı  Eskişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahale ardından durumunun ağır olması nedeniyle ilk Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Uyar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Eşini öldürüp eski yengesini de ağır yaralayan Ramazan Dikbıyık evden kaçtıktan kısa süre sonra '155 Polis İmdat' hattını arayarak, "Eşimi bıçakladım. Sıhhiye Kavşağı'ndayım. Gelip beni teslim alın" dedi. İhbar üzerine söz konusu yere polis ekipleri sevk edildi. Gelen polislere teslim olan Ramazan Dikbıyık kelepçe takılarak gözaltına alındı. Dikbıyık polislere olayı namus meselesi yüzünden gerçekleştirdiğini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri soruşturmanın sürdüğünü, gözaltındaki Ramazan Dikbıyık'ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi. Bu arada ölen Şeker Dikbıyık'ın arkadaşları "Şeker bir süre önce Ramazan'dan ayrı yaşamaya başladı. Ancak boşanmamışlardı. Araya Ramazan Dikbıyık'ın ağabeyi Sabri'nın eski eşi Saliha Uyar girdi ve onları barıştırdı. Şeker ile Saliha bir temizlik şirketinde çalışıyorlardı" dedi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title