Haberler

Erzurum Kupası

PTT 1. Lig ekipleri Karşıyaka SK, Samsunspor, Alanyaspor ve Bucaspor, "Erzurum Kupası" adı altında düzenlenen özel turnuvada karşı karşıya geldi.

PTT 1. Lig ekipleri Karşıyaka SK, Samsunspor, Alanyaspor ve Bucaspor, "Erzurum Kupası" adı altında düzenlenen özel turnuvada karşılaştı.

Erzurum'un Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig ekipleri arasında özel bir turnuva düzenlendi.

Puan sistemine göre gerçekleşen ve 5-11 Ağustos tarihleri arasında yapılan turnuvanın ilk maçlarında Karşıyaka SK-Alanyaspor ve  Samsunspor-Bucaspor takımları karşı karşıya geldi.

Kamp merkezine ait sahalarda yapılan ve kısasıya mücadeleye sahne olan maçlar sonucunda Bucaspor Samsunspor'u 1-0 yenerken, Karşıyaka ile Alanyaspor arasındaki müsabaka ise 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Futbolcu travma geçirdi

Öte yandan Karşıyaka takımından Rıdvan Şimşek, maçın 78'nci dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede kafasına aldığı darbe sonucu kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Takım arkadaşları ve doktorların saha içerisinde müdahale ettiği Şimşek, sedye ile sahadan çıkartıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kulüp yetkilileri, Şimşek'in aldığı darbe sonucunda kaşının yarıldığını ancak sağlık durumunun iyi olduğunu bildirildi.

"Takım daha iyi olacak"

Karşıyaka SK Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, maç sonrası yaptığı açıklamada, yorucu bir antrenman döneminin ardından ilk hazırlık maçlarını yaptıklarını söyledi.

Maçın biraz yorucu geçtiğini belirten Şimşek, "Futbolcularımız tam olarak hazır değil. Önümüzde daha 1 aya yakın bir süremiz var. Ufak tefek hatalarımız var ama iyi olacağız. İlerleyen günlerde bunlardan arınmış olarak güzel bir Karşıyaka izlettireceğiz. Transfer bitmez, takviyelerimiz olacak. Gerekli gördüğümüz yerlere transfer yapacağız. Hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almak" dedi.

"İyi bir hazırlık maçı oldu"

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da müsabakanın kendileri açısından çok iyi geçtiğini, maçın büyük bölümünde üstün ve istedikleri oyunu oynadıklarını ifade etti. Bu maçlarda skordan ziyade yapmak istediklerinin daha önemli olduğunu kaydeden Altıparmak, şöyle devam etti:

"Karşıyaka ligin çok iyi takımlarından ve bana göre şampiyonluğun önemli adaylarından biri. Onlara karşı hem iyi oynadık hem de istediklerimizin çoğunu sahaya yansıttık. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Tabii ki bizim ve rakip takımın futbolcuları oldukça yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Futbolcuların gösterdiği mücadele çok önemliydi. Bizde sakatlık olmadan bitsin istiyorduk ama maalesef bir futbolcunun kaşı yarıldı. Bize göre buradaki en önemli konu o futbolcunun kaşının yarılması. Maçtan daha önemli. İnşallah ciddi bir şey yoktur. Maç dostça başladı ve dostça bitti."

Turnuva kapsamında 8 Ağustos cuma günü Karşıyaka-Bucaspor ve Samsunspor-Alanyaspor, 11 Ağustos pazartesi günü ise Karşıyaka-Samsunspor ve Alanyaspor-Bucaspor karşılaşmaları oynanacak. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Samsunspor Karşıyaka Erzurum Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title