Haberler

Erkek Avcısı

Nicolas Sarkozy Kadar Hiçbir Fransız Lideri Özel Hayatıyla Basını Bu Kadar Meşgul Etmemişti.

Nicolas Sarkozy kadar hiçbir Fransız lideri özel hayatıyla basını bu kadar meşgul etmemişti. Belki de tarihinde ilk kez Fransız basını çekinmeden, hem de sevgilisini "erkek avcısı" ilan edebilecek kadar bir cumhurbaşkanının hayatını tartışıyor.

Le Parisien ve Liberation gazetelerine göre Carla Bruni, "erkek öğütücüsünün" ta kendisi. Mick Jagger, Eric Clapton, Donald Trump ve Kevin Costner ile adı geçen Bruni’nin altı yaşındaki oğlunun babası da ünlü filozof Bernard Henri Levy’nin damadı. Hikayeyi açmak gerekirse Bruni, Fransız yayımcı Jean-Paul Enthoven ile birlikteyken filozof olan oğlu Raphael Enthoven’e aşık oldu. Raphael bu sırada, Bernard-Henri Levy’nin kızı Justine Levy ile evliydi. Raphael, genç eşi Justine’den boşandı ve kendisinden 10 yaş büyük olan Carla ile evlendi. Bu evlilikten şimdi altı yaşında bir oğulları var. Justine ise 2004 yılında intikam almak için "Hiçbir şey önemli değil" isimli bir kitap yazarak, Carla Bruni’nin kocasını nasıl ayarttığını anlattı.

Ancak kitap Bruni’nin umrunda olmadı. "Someone Told Me" (Birileri bana söyledi) isimli albümünün yanı sıra Emily Dickinson, Dorothy Parker, W.H.Auden ve W.B.Yeats’in şiirlerinden oluşan bir albüm yaptı. İtalya kökenli sanatçı ve sanayiici bir aileden gelen Carla Bruni, her defasında diğer top modellerden daha kültürlü ve farklı olduğunu vurguladı. Şimdi ise güç ve mevki sahibi bir erkekle, Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ile yaşadığı aşkla gündeme geliyor.

KADDAFİ OPERASYONU

Fransız basınının uzlaştığı bir diğer konu ise Bruni aşkıyla Sarkozy’nin Libya lideri Muammer Kaddafi’nin Fransa’da yarattığı olumsuz izleri silmeyi amaçladığı oldu. Kaddafi’nin geçen hafta Fransa’yı ziyaret etmesi, Paris’in göbeğine çadır kurması, Fransız aydınları arasında rahatsızlık yaratmış, Libya ile ekonomik ilişkileri geliştirmeyi amaçlayan Sarkozy’nin "Kaddafi diktatör değildir" diye açıklama yapması tüm bunlara tuz biber ekmişti. İşte Ekim ayında Cecilia’dan boşanan Nicolas Sarkozy’nin Carla ile birlikteliğini öne çıkararak bu tartışmaları unutturmak istediği öne sürülüyor.

Sarko-Carla aşkı manşetlerde

Fransa, Kaddafi’nin fırtınalı ziyaretini gölgede bırakan Sarkozy-Carla Bruni aşkıyla çalkanıyor. Bazı gazeteler daha önce adı Mick Jagger, Eric Clapton, Donald Trump, Kevin Costner gibi ünlülerle anılan eski model Carlo Bruni’yi "erkek avcısı" ilan etti. Bruni, altı yaşındaki oğlunun babasını da filozof Bernard-Henri Levy’nin romancı kızı Justine’den çalmıştı.

Sarkozy’den 10 santim uzun

SARKOZY’nin eski eşi Cecilia ile yeni sevgilisi Carla Bruni’nin birbirine benzerliği de Fransız basınına konu oldu.

"Karakterleri aynı, kendilerine çok güveniyorlar. Aşklarını ve hayatlarını istedikleri gibi serbestçe yaşıyorlar. Yüksek burjuva ailelerden geliyorlar. Carla mimarlık eğitimini bırakarak 19 yaşında mankenlik yapmaya başladı ve 1988’de top modeller arasına girdi, Cecilia hukuk okurken Chiaparelli’de mankenliğe başladı. Cecilia’nın büyük babası ünlü bir piyano kompozitörüydü, Carla’nın babası opera kompozitörüydü. İkisi de eski manken. Uzun boylu, zayıf, kahverengi saçlı, açık renk gözlü, yüzlerindeki ince çizgilere varıncaya kadar birbirlerine benziyor, lacivert ve siyah ağırlıklı sade giyinmekten hoşlanıyorlar, sadece biri 51 diğeri 38 yaşında."

1.75’lik Carla Bruni de 1.77’lik Cecilia gibi Nicolas Sarkozy’ye tepeden bakıyor. Carla Bruni, Fransa Cumhurbaşkanı’na 10 santimlik bir fark atıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title