Haberler

Erdoğan Yeni Başbakan'ı Unuttu

Güncelleme:

Erdoğan, yeni başbakanı ilan ettiği konuşmasında Ahmet Davutoğlu'nu sahneye çağırmayı unutunca toplantıda ilginç anlar yaşandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan adayının Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı.

ERDOĞAN'I UYARDILAR

Başbakan Erdoğan kürsüde yaptığı konuşmadan sonra kürsüden ayrıldı. Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Mustafa Varank Başbakan Erdoğan'a, Davutoğlu'nun kürsü konuşması yapacağı konusunda uyarıda bulundu.

"HERHALDE BUNLAR İLK GÜNLERİMİZ"

Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, kürsüye geri dönerek, "Herhalde bunlar ilk günlerimiz" dedikten sonra Davutoğlu'nu kürsüye çağırarak elini sıkarak tebrik etti ve konuşma yapması için kürsüye davet etti.

İlgili Haberler
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Ak Parti Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (34)

VAHİT:

2007 DE KARDEŞİM DEDİĞİ GÜL Ü DE UNUTTU ANORMAL BİR DURUM YOK.

41
103
yanıtYanıtla
bayazıtm@m.m:

Kimsenin kimseyi unuttuğu yok Erdoğan Başkan Türkiye şampiyon....

yanıt0
yanıt0
kahraman:

allah şaşırtdı normal

38
32
yanıtYanıtla
tarafsız:

bakın bu davutoğlu insanlık düşmanı işide terorist dahi diyemedi ! bakın hadisi şerif bu işid için ne diyor Abbasoğullarının içinden doğudan ileride sancaklı kişiler çıkacak. Onların önce gelenlerinin ve sonra gelenlerinin işi adam öldürmek olacak. Onlara yardım etmeyin. Allah onlara yardım etmez. Kim onların sancağı altında yürürse yahut bayrağını taşırsa Allah onu kıyamet günü cehenneme koyar. Gerçekten onlar Allah’ın en şerli yaratıklarıdır. Onlar benden olduklarını iddia edecekler. Dikkat edin, ben onlardan beriyim ve onlar da benden beridir. Onların alameti şudur: Saçlarını uzatırlar ve siyah giyerler. Onları desteklemek için oturmayın. Çarşılarda onlarla alışveriş yapmayın. Onlara yol göstermeyin ve onlara su vermeyin. Çünkü onların haykırdıkları tekbir ile sema ehli rahatsız olur. ”(Sağîr/Taberanî, Ümmü Ümame’den rivayet ile)Kaynak;Tacc Hadis Kulliyati. . . Cilt. 13

50
12
yanıtYanıtla
kübra:

onu piyon olarak oraya aldı. . unutur tabi. . normal

41
21
yanıtYanıtla
BİR KÖŞEYE NOT ALIN:

16 yıl önce makamını terk etmeyen Recep Tayyip Erdoğan, 16 yıl sonra da makamını terk etmiyor. Oysa burada bir üst makama geçecek olmasına rağmen. Siyasi hesapları ve kendini garanti altına almak için direniyor. EY AHALİ TAYYİP BU KOLTUKTAN ARTIK İNMEZ YURT DIŞANA KAÇAR YİNE BIRAKMAZ KOLTUĞU

51
3
yanıtYanıtla
bayazıtm@m.m:

Niye biraksin ki o koltuğu ona biz verdik birakirsa haksizlik yapar onun arkasinda 51 var ...Yedirmeyiz...

yanıt0
yanıt0
KONYA:

KÜTÜK OLANDA KONUŞUYOR BOL BOŞ BOGAZ VAR

29
20
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Aday olarak ismini açıklaması bile lütuf, kürsüde padişahın yanında bulunmak ne haddine? Haşa. .

30
8
yanıtYanıtla
alı osman:

yav şu yorumların çoğuna bakıyorumda boş laf boş gır gır yaw millet çoğunluğu kabul etmış seçmiş yaw artık kabullenın iş işten geçmiş gitmiş seçimler olmuş bıtmış adamlar seçilmiş hala boş boş konuşmalar var artık kabullenın

12
25
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title