Haberler

Erdoğan, Saray'ın Bahçesinde Namaz Kıldırdı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarına namaz kıldırdığı fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bir süredir namaz kıldıracağı söylentileri dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Saray'da danışmanlarına namaz kıldırırken görüntülendi.

HAYRAN SAYFALARINDA YAYINLANDI

Erdoğan'ın sarayın bahçesinde seccadeler üzerinde 9 kişiye namaz kıldırdığı fotoğraf, ilk kez sosyal medyada yayınlandı. Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen ve Cumhurbaşkanı'nın hayran sayfalarından olan birçok Twitter ve Instagram adresinde bu fotoğrafa yer verildi.

Sosyal medyadan bazı tepkiler:


NAMAZ KILDIRACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

7 Temmuz 2015 tarihinde Yeni Akit yazarı Sinan Burhan Erdoğan'ın namaz kıldıracağı iddialarını köşesine taşımıştı. Sinan Burhan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki camide namaza katılmış ve Erdoğan'ın cuma namazı kıldırmasının eksik kaldığını söylemişti. Burhan, "Dini bilgisinin iyi olduğunu bildiğimiz Erdoğan, Cuma namazı da kıldırsa iyi olur dedim. Sonra ufak bir araştıma sonunda aldığım bilgi ve edindiğim izlenim, evet Cumhurbaşkanımız Cuma namazı kıldıracak. Köşke yakın dostlarımız da bu bilgiye itiraz etmedi" ifadelerini kullanmıştı.

CUMHURBAŞKANLIĞI YALANLAMIŞTI

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ise Erdoğan'ın namaz kıldıracağı iddialarının sosyal medyada dolaşan, aslı astarı olmayan bilgiler olduğunu ifade etmişti. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Instagram Twitter Beştepe Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1114)

KÜRT SİBGATULLAH ONURAL ŞEREF BOZKURT:

İŞTE BU EN KAHRAMAN DEVLET BAŞKANI, FATİH SULTAN MEHMET HAN IN, ULUBATLI HASAN IN TORUNU, BAŞ KOMUTAN, BAŞBUĞ, ULU HAKAN, ULU LİDER, ULU ÖNDER, , MALAZGİRT KAHRAMANI BAŞBUĞ ALPARSLAN IN , TORUNU EN KUTSAL DEVLET BAŞKANI, BAŞ KOMUTAN, DEVLET VE HÜKUMET BAŞKANI, DÜNYA LİDERLERİNE ÖNDER, BİZİMKİLERE DE ÖRNEK LİDER! YÜCE YARATAN SİZİ KORUSUN, YAR VE YARDIMCINIZ YOLUNUZ AÇIK BAHTINIZ AK, BAŞARINIZ VE MUTLULUĞUNUZ SÜREKLİ OLSUN. ALLAH UTANDIRMASIN!SAYIN CUMHURBAŞKANIM VE BAŞKOMUTANIM!

415
152
yanıtYanıtla
selahaddini kurdi:

İslam Devletini bombala sonra halkın karşısına çık namaz kıl ben müslümanım de belki bana bunu yutturursun ama sen İslam Devletiyle savaşmanın ne olduğunu etrafındaki tc belamlarına sor ve onlarda münafıklık yapmadan sana hakkı söylesinler. (amerikayla beraber olmak küfürdür!!!)

0
296
yanıtYanıtla
Kominist OLMAYAN genc:

Sanki saray bahçesinde alem yaptı , near bunda burası müslüman bir ulke

263
31
yanıtYanıtla
şükür:

Ne var bunda namaz extra bir ibadet değilki adam c.başkanlığından öncede kılıyordu.alkollüyken görsek dahamı iyi olurdu izmir kafalılar

247
26
yanıtYanıtla
Kemalistt:

Ulan ülkenin haline bak habere bak. ANLAYİN ARTİK BU ADAM DİNİ KULLANİYOR KANMAYİN ARTİK ULKENİN HALİNE BAKİN NEREDEYSE İSGAL EDİLECEK DURUMA GELDİK TEK SORUMLUSU BU ADAM VE HALA GÖSTERİ YAPIYOR DİNLE. GERCEK DİNDAR OLSA BUNLARI KAMERAYA GOSTERMZ DİN GOSTERİSTEN UZAK OLUR.

44
175
yanıtYanıtla
selam:

Valla oy için Dansöz elbisesi bile giyer bu

44
167
yanıtYanıtla
ISIRGAN OTU:

SEN BU SAATDEN SONRA HAŞA MESCIDI AKSA DA PEYGAMBERLERLE NAMAZ KILMIŞ SEKILDE FOTOGRAF CEKTIRSENDE BU MILLETI AYARTAMAZSIN .

34
143
yanıtYanıtla
ISIRGAN OTU:

DINI SIYASETINE ALET ETME ETME NE OLURSUN GORMEK ISTEMIYORUM OKUDUGUN KURAN KILDIGIN NAMAZ SENIN OLSUN NR OLURSAN OL HANGI MEŞREBE AITSEN AIT OL OYUMU DINIMI NAMAZIMIZI KENDI DININE ALET ETME ETME KARDESIM ETME HAKKIMI HELAL ETMIYORUM SIZE . LUTFEN AMA LUTFEN BU DAVRANISDAN VAZGEC SIZI ALLAHA EMANET EDIYORUM .

20
150
yanıtYanıtla
DİRİLİŞ:

Bu goruntuyu beyenmeyenlerin eminimki hic anlı secdeye gitmemistir. Bu adam zaten 5 vakit namazini kılan biri. Arti namaz kildira bilecek derecede kıratı duzgun biri. Namaz kilmayanlar reklam olmasin diye kilmiyor heralde. ALLAH tum muslumanlara 5 vakit namazini kilmayi nasip etsin (amin )

116
37
yanıtYanıtla
Vatansever:

Adam dinini yasiyor size ne! Raki masalarinda poz veren dinsizleride girdu bu millet...o zamann sorun yoktuda adam dinini yasarken mi var?

74
76
yanıtYanıtla
Tüm 1114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title