Haberler

Erdemli Belediyesi hizmetleri Batısandal Mahallesinde

Güncelleme:

Erdemli Belediyesi, Batısandal Mahallesinde büyük bir projeye imza atıyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Belediye ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

EN UZAĞA BİLE HİZMET GİDİYOR

Erdemli'yi hak ettiği noktaya taşımak için yoğun bir çalışma sürdürdüklerini söyleyen Başkan Tollu, "yaptığımız çalışmalarla Erdemli, yaşanabilir mahalleleriyle kendisinden söz ettiren bir şehir olacaktır" dedi.

Erdemli Belediyesinin mahallelerde sürdürdüğü kapsamlı hizmet atağı devam ediyor. Batısandal mahallesinde yapılan çalışmalarla büyük bir projeye imza atıyor. Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, proje kapsamında kır düğün salonu, otopark, çocuk parkı, piknik alanı yapılması, sağlık ocağı ve anaokuluna bahçe düzenlemesi gibi hizmetler yer alıyor.

TOLLU: "ERDEMLİ EN İYİ HİZMETİ ALMAYI HAK EDİYOR"

Parke ve ağaçlandırma çalışmalarının da devam ettiği projenin Batısandal sakinlerinin en birincil hakkı olduğuna vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan bu projenin sadece Batısandal mahallesinde değil, Erdemli'nin bütün mahallelerinde uygulandığını ve uygulanmaya devam edeceğini söyledi. Görevlerinin Erdemli'yi hak ettiği noktaya en kısa sürede çıkarmak olduğunu dile getiren Başkan Tollu, "bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu bağlamda Batısandal Mahallesinde çalışmalarımız sürüyor. Kır düğün salonu en yakın sürede hazır hale gelecek. Bunun yanında otopark ve çocuk parkında da sona yaklaşıldı. Piknik alanı ve ağaçlandırma çalışmalarının tamamlanmasıyla çok mükemmel bir hizmet gerçekleştirilmiş olacak. Erdemli her alanda en iyi hizmeti almayı hak ediyor, biz de bunun için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

BELEDİYE EN UZAK YERLERE BİLE HİZMET GÖTÜRÜYOR

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve ekip şeflerine talimatlar veren Başkan Tollu, yoğun bir çalışma performansı sergileyen belediye çalışanlarına da özverili çalışmaları için teşekkür ederken, Erdemli Belediyesinin en uzak yerlere bile en iyi hizmeti yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mükerrem Tollu Erdemli Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title