Haberler

En sevilen kadın sporcular

Güncelleme:

Anket sonuçlarına göre Çağla Büyükakçay ve Çağla Kubat en beğenilenler olarak öne çıkarken, onları Yasemin Dalkılıç ve Şahika Encümen izledi.

Tenisçi Çağla Büyükakçay : %33

Ankette milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay'ı seçen üyeler: "Hepsi de bizim gururumuz fakat milli tenisçimiz Çağla, dünya sıralamasında 108. sıradan 82. sıraya yükselerek, apayrı bir gurur kaynağımız oldu" ve "Futbol dışında başarılarımızın olması çok güzel. Çağla Büyükakçay'ı başarılarından dolayı tebrik ederim" şeklinde cevaplar verdi.

Profesyonel rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat : %33

Profesyonel rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat'ı seçen üyelerden bazıları "Hepsi başarılı ve güzeller ama Çağla Kubat'ın hepsinden bir adım önde olduğunu düşünüyorum" ve "Bu alanda ülkemizde kadınların temsilcisi Çağla Kubat, takdir ediyorum" şeklinde cevaplar verdi.

Dalgıç Yasemin Dalkılıç: %16

Dalgıç Yasemin Dalkılıç'ı seçen üyelerden bazıları "Yasemin'in başarısı bence hepsinin üstünde. Çok dayanıklılık gerektiren bir spor yapıyor." ve "Su altında nefes tutabilen biri değilim. O yüzden bunu başarabilen Yasemin Dalkılıç'a hayranım." şeklinde cevaplar verdi.

Serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu Şahika Ercümen : %9

Anket oylamasında serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu Şahika Ercümen'i seçen üyeler "Onca derinliği fetheden Şahika Ercümen'e hayran kaldım. Helal olsun." ve "Şahika Ercümen'in sporculuğunu ve kişiliğini çok beğeniyorum" şeklinde cevaplar verdi.

Tenisçi İpek Şenoğlu : %9

Milli tenisçi İpek Şenoğlu'nu seçen üyelerden bazıları "İpek Şenoğlu'nu çok başarılı buluyorum" ve "Benim favorim İpek Şenoğlu" şeklinde cevaplar verdi.

Ankette olmayan fakat favori olarak gösterilen bazı kadın sporcularımız ise; Neslihan Demir, Işıl Alben, Naz Aydemir, İpek Soylu, Serap Özçelik, Elvan Abeylegesse, Burcu Çetinkaya.



Kaynak: Bültenler / Güncel

Çağla Büyükakçay İpek Şenoğlu Kubat Kadın Spor Güncel Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title