Haberler

Kartal Adalet Sarayı'nda Avukatın Cüzdanı Çalındı

Güncelleme:

Dünyanın en büyük adliyesi olarak gösterilen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda avukatlardan birinin cüzdanı çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Dünyanın en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı geçtiğimiz ay yine bir hırsızlık olayına sahne oldu. Daha önce de bir kadın hakimin odasından çantasının çalındığı adliyede bu kez bir avukatın cüzdanı çalındı. Hırsızlık anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.

TELEFONLA KONUŞARAK OYALANIYOR

Geçtiğimiz ay adliyenin B blok zemin katında bulunan baro odasında avukat Semra Kalyoncu'nun cüzdanının çalınma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Öğle saatlerinde meydana gelen olayda kadın avukat bilgisayar başında işlerini hallederken, çok sayıda avukatın da bulunduğu odada telefonla konuşarak gezen takım elbiseli bir kişi sehpa üzerinde duran çantaya yaklaşıyor. Çantanın etrafında telefonla konuşarak oyalanan ve birkaç kez çantanın içindeki cüzdanı alma girişiminde bulunan bu kişi kalabalığa aldırmadan el çabukluğuyla cüzdanı çalıyor. Cüzdanı elinde taşıdığı ceketinin altına koyan bu kişi yine rahat tavırlarla odadan çıkıyor.

HIRSIZLIK VAKALARI VAR

Olayın ardından adliyenin polis merkezine giden avukat Semra Kalyoncu, 350 dolarlık cüzdanının çalınmasıyla ilgili şikayetçi oldu. Kalyoncu'nun cüzdanında 45 lira ile banka ve kimlik kartlarının olduğu öğrenildi. Polis kamera kayıtlarını inceleyerek görüntülerdeki kişinin yakalanması için çalışma başlattı. 5 ana bloktan oluşan ve dünyanın en büyük adliyesi olma özelliğini taşıyan binada vatandaşların, hemen her gün birkaç hırsızlık vakası ile polis noktasına başvurduğu öğrenilirken binada 250 özel güvenlik personeli görev yapıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Adalet Sarayı Kartal Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (2)

ke MAL:

iyi yapmis aferin yarin yakalaninca zaten bu serefsizi yine bir baska seref.. korumayacakmi ders olsun bu daha hirsiz bunun birde katili tecavüzcüsü var avukata hakime savciya acimam yasayinca belki mazlumlari biraz anlarlar.

5
0
yanıtYanıtla
azizty:

adaletin olmadıgı Turkiyede hırsızlık alır yurur

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title