Haberler

    Emre Belözoğlu: Diego'yu Oyuna Ben Aldırmadım

    Güncelleme:

    Fenerbahçeli futbolcu, İsmail Kartal ile konuşarak Bekir'in yerine Diego'nun oyuna girmesini istediği yolundaki iddiaları da komik bulduğunu söyledi.

    Kaptan Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği derbide Teknik Direktör Slaven Bilic ile yaşadığı diyalog yine gündemin ana maddesi oldu. İlk yarıda Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta da Hırvat hoca ile söz düellosu yaşayan milli oyuncu bu konuda Milliyet gazetesine konuştu.

    "KADIKÖY'DE İZİN VERMEM"

    Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi, Bilic'in her maç sahaya bu kadar müdahale etmesinin kabul edilecek bir durum olmadığını belirtti, "Aslında çok konuşmak istemiyorum ama Bilic'in yaptıklarını da kabul edemiyorum. Bu kadar oyuna müdahil olan, rakip futbolcularla, etrafıyla muhattap olan bir antrenör görmedim. Bunu Kadıköy'de yaparsa, bu kadar müdahil olmaya kalkarsa buna izin vermem. Burası bizim sahamız. Ayrıca bu adam niye sürekli küfür ediyor? Bu nasıl bir teknik adamlık? Bu işlerden gerçekten sıkıldım. Ben durup dururken niye tepki koyayım. Ancak insanın doğasında var. Size biri küfür ediyorsa karşılık vermek durumunda kalıyorsunuz. Hele hele aileme küfür edilmesine hiç izin vermem" ifadelerini kullandı.

    İSMAİL KARTAL'A NE KONUŞTU

    Emre Belözoğlu ikinci yarıda Teknik Direktör İsmail Kartal ile konuşarak Bekir'in yerine Diego'nun oyuna girmesini istediği yolundaki iddiaları da komik bulduğunu belirtti, "Bu tamamen bir şehir efsanesi. Ancak bunu kimseye anlatamıyorsunuz işte. Mehmet Topal ve benim hoca ile yaptığım konuşma tamamen başka bir şeydi. Oyuncu değişikliği ile ilgisi yoktu. Zaten böyle bir yetkim ve girişimim de olamaz. Biz orta saha ile ilgili bir durumu konuşuyorduk" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emre Belözoğlu İsmail Kartal Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500

    Yorumlar (24)

    İİNAN:

    EMRE ADAMMISIN SEN? BEN DE SENİN GİBİ PİSLİK BİR FUTBOLCU GÖRMEDİM. FENERBAHÇELİSİ, BEŞİKTAŞLISI, TRABZONLUSU VE GALATASAYLISI DAHİL BİRÇOK İNSAN SENDEN NEFRET EDİYOR? ACABA NEDEN DİYE BİR DÜŞÜN!!!!

    31
    12
    yanıtYanıtla
    oktay çıkış:

    Emre Beyefendi, sana helal olsun, her taşın altından sen çıkıyorsun, maçta nerede bir tansiyon yükseliyorsa sen muhakkak işin içindesin. Bırak artık futbolu da rahat rahat maç seyredelim.

    11
    7
    yanıtYanıtla
    dogrucu davutmobilWeb@haberler.com:

    Ben bu adami seviyorum...

    8
    9
    yanıtYanıtla
    sinan topuz:

    emre reisdir olm reisler ailesini sahiplenir. Emrenin yaptığı bu. . Bilic dene herif heryeri aynı zannetmesin. Saraçoğlu bir cehennemdir. yanmadan çıkmak yok bakın işinize

    3
    11
    yanıtYanıtla
    lemonmobilWeb@haberler.com:

    Bilic e de sen küfür etmedin dimi nede olsa kadıköy orası

    9
    5
    yanıtYanıtla
    AhmetmobilWeb@haberler.com:

    Sen daha konusuyomusun Bunun haberlerini yapmayin yapilan habere yorum yapmayin izleyin silelim artik bu cirkefi futbolumuzdan guzel ulkemizden

    6
    6
    yanıtYanıtla
    ahmet:

    la bu alexi 2 twetle harcayan başkan emenikeye neden bişey yapmıyor bizim bilmediğimiz bişeymi var.

    9
    3
    yanıtYanıtla
    realist:

    vay be kendi ailene küfür ettirmezsin ama sahada kimi görsen ana avrat düz gidersin futbol bir spordur maç bittimi herkes normal yaşantısına geri döner ama karakter ömürlüktür yoksa çok sıkıntı yaşarsın. .

    11
    0
    yanıtYanıtla
    MHPmobilWeb@haberler.com:

    Emre gibi futbolcunuz varmıki kıskanmayın

    5
    6
    yanıtYanıtla
    Ahmet erdem:

    Derbileri kazandınız ama hala gs''nin 2 puan gerisindesiniz . git gs yi yen bjk yi yen gel kendi evinde Akhisara yenil gençlere yenil ne anladım ben bu işten. bir daha tek bir puan kaybına tahammulumuz yok ona göre. Emre bey Volkan bey

    3
    8
    yanıtYanıtla
    Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title