Haberler

Bilecik'te Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Hatları Temizlendi

Güncelleme:

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarında tıkanıklık oluşmaması için atıkları temizledi. Altyapı sorununa çözüm sunan çalışma ile sel ve su baskınlarının önüne geçildi.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezindeki bütün yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarında herhangi bir tıkanmanın olmaması için atıklar temizleniyor.

Şehir merkezindeki tüm ana ve ara hatlardaki atıklar, temizlendi. Bilecik'in altyapıdaki sorununa önemli çözüm sunan ve yağmur suyu ile kanalizasyon hatlarının ayrıştırıldığı çalışma ile sel ve su baskınlarının önüne geçilirken, kış mevsimi öncesinde ise herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için bağlantı hatlarında temizlik çalışması yapıldı. Bilecik Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bağlantı noktalarında da temizlik çalışması yapan ekipler, çalışmalar kapsamında ayrıca mazgal temizliği de yaptı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Emlak

Fen İşleri Müdürlüğü Bilecik Belediyesi Bilecik Çevre Belediye Emlak Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title