Haberler

Yaz rotası: Maldivler, Seyşeller Rüya Şehir: DUBAİ

Güncelleme:

Hint Okyanusu'nun cennet tatil adaları Maldivler, Seyşeller ve Mauritius, yaklaşan yaz günlerini zinde ve sağlıklı bir bedende karşılamak ve kış yorgunluğunu atmak isteyenleri sonsuz rahatlık, tazelik, ferahlık ve canlılık bulmaya davet ediyor.

TROPİK CENNET ADALARI MALDİVLER, MAURİTİUS VE SEYŞELLER

Beyaz kumsallarıyla birlikte nefes kesen sualtı manzarasıyla yeryüzündeki cennet mekân Maldivler, güneş ve su ülkesi olarak da biliniyor.

Beyaz kum plajları ve kristal mavisi sularıyla doğal güzelliğe sahip Maldivler için bilet fiyatları kişi başı 649 Dolar'dan başlıyor.

Eşsiz kumsallar, hindistancevizi ağaçları, leziz yemekler ve cennette hissettiren tropikal iklimiyle Hint Okyanusu'nun rüya adaları Maldivler, Seyşeller ve Mauritius; bütün kış tatil hayali kuranları ve bu sene alternatif rota arayışına girenleri unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamaya davet ediyor. Ayrıca balayını geçirmek için yeni evli çiftlerin de en çok tercih ettiği bu üç nokta romantik tatil kaçamağı yapmak isteyenlerin rüyalarını süslüyor.

RÜYA ŞEHİR DUBAİ

Seyahat severler dünyanın en yüksek binası olan ve en çok selfie çekilen ilk 3 yerden biri olarak bilinen Burj Khalifa'da muhteşem Dubai manzarasının tadını çıkarıp hemen yanı başında bulunan 1500 mağaza ve 150 restoranla kendi kategorisinin en büyüğü konumunda olan Dubai Mall'da alışveriş yapabilecekler.

Deniz uçağı gezisiyle Dubai'nin muhteşem şehir ve sahil şeridi manzarası havadan izlenebilecekken aynı zamanda 40 dakika süren bu eşsiz deneyim; Dubai Koyu, Burj Khalifa, Burj Al Arab, Palm Jumeriah'a ve Sheikh Zayed yolu üzerindeki Dubai'nin ünlü gökdelenlerinin panaromik bir şekilde izleme fırsatı da sunuyor.

Dubai ayrıca; yakın zamanda gerçekleşecek ve dünyanın pek çok yerinden misafirin ağırlanacağı etkinliklerle de dikkat çekiyor. 27 Ağustos 2016 tarihine kadar gerçekleşecek Dubai Sports World 2016 sporseverleri bu büyük etkinlikte buluşturacak. Eylül ayında gerçekleşecek olan Dubai Uluslararası Dans Festivali ve 11 Kasım'da gerçekleşecek olan Sensation Dubai 2016 ise her sene dans ve müzik severlerin beğenisini kazanıyor.

Kasım ayında gerçekleşecek olan Dubai Motor Festival 2016 ise motor tutkunlarını kendisine hayran bırakıyor. Ayrıca, film severlerin her sene ilgi ile beklediği Dubai Uluslararası Film Festivali 7-14 Aralık tarihlerinde yerli ve yabancı yönetmenlerin eserlerine ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Bültenler / Turizm

Dubai Turizm Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title