Haberler

Emekli Amirallerden Başkan Büyükerşen'e Ziyaret

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan emekli amiraller, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehir’e kazandırdığı örnek şehircilik çalışmalarını yakından incelediler.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli amiraller, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir'e kazandırdığı örnek şehircilik çalışmalarını yakından incelediler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret eden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Emekli Oramiral Muzaffer Metin Ataç, Emekli Koramiral Işık Biren, Emekli Tümamiral Doğan Hacipoğlu, Emekli Tümamiral Ali Yüksel Önel, Emekli Albay İbrahim Akkaya, Emekli Albay Yılmaz Dalkanat, Emekli Albay Yalçın Özkayalar, Emekli Albay Fahri Ayanoğlu, Prof.Dr. Mine Kurtay ve eşleri ziyaretin ardından Eskişehir'i gezdiler.

Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir'e kazandırdığı Kentpark, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Canlı Tarih Sahnesi, Masal Şatosu, Bilim Deney Merkezi, Uzay Evi ve Porsuk çayını gezen amiraller Eskişehir'e hayran kaldılar. Türkiye Cumhuriyeti 22'nci Deniz Kuvvetleri Komutanı Emekli Oramiral Muzaffer Metin Ataç, " Eskişehir'de son derece mutlu bir gün geçirdik. Eskişehir'e yıllar önce gelmiştim, muazzam bir çalışma olmuş gözlerime inanamıyorum. Eskişehirliler çok şanslılar ben de bu kentte yaşamak isterdim. Yılmaz Büyükerşen'i emeklerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Emekli Koramiral Işık Biren ise "80 yıllık yaşamımda Anadolu'da birçok yer gördüm ama Eskişehir kadar içi yaşam, kültür, sanat ve yenilik dolu bir şehir görmedim. Bugün gezimizde çağdaş bir kentin nasıl olduğunu bizlere yaptığı eserlerle anlatan Yılmaz Büyükeşen'i kutluyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ise, emekli amirallerin Eskişehir'e ziyaretlerinden mutluluk ve memnuniyet duyduğunu ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Alaaddin Yılmaz Eskişehir Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title