Haberler

Yılbaşı büyük ikramiye talihlisinin parasını 337 gün sonra alması 12 milyon lirasına mal oldu

Güncelleme:

Yılbaşı büyük ikramiye talihlisi 337 gün sonra 20 milyon lirasını aldı. Eğer talihli parasını 1 Ocak tarihinde alıp altına yatırsa 20 milyon lirası yaklaşık 32 milyon lira olacaktı. Talihlinin ikramiyesini geç alması 12 milyon lirasına mal oldu.

Haberler.com/Mesut ŞAHİN - 2020 yılbaşı özel çekilişinde 80 milyonluk büyük ikramiyenin dört talihlisinden biri 337 gün sonra ortaya çıktı. Biletin yanmasına 28 gün kala parasını almak için başvuru yapan talihli, bilet aldığını unuttuğunu, kira kontratını ararken bileti bulduğunu ve hemen parasını almak için başvuru yaptığını söyledi. İkramiye çeyrek biletlere isabet ettiği için 20 milyon lirasını alan talihli eğer parasını yılbaşında alıp yatırım yapsaydı servetine servet katacaktı.

ALTINA YATIRSA PARASI 32 MİLYON LİRA OLACAKTI

1 Ocak tarihinde altının gramı 290 lira, dolar 5,95 lira, euro ise 6,66 liraydı. Talihli o tarihte parasıyla 69 kilo altın alabiliyordu. Bugün altının gramı 462 lira. Eğer talihli parasını altına yatırmış olsaydı 20 milyon lirası bugün yaklaşık 32 milyon lira olacaktı.

DOLARA YATIRIM YAPSA 6 MİLYON LİRA DAHA KAZANACAKTI

Talihli parasını dolara yatırsa 3 milyon 331 bin dolar alabilirdi. 1 Ocak'ta 5,95 lira olan dolar bugün 7,81 lira. Talihli yatırım tercihini dolardan yana kullansa parası bugün 26 milyon 252 bin lira olacaktı.

EUROYA YATIRIM YAPSA 20 MİLYONU 29 MİLYON LİRA OLACAKTI

Eğer talihli parasını euroya yatırmış olsa 3 milyon euro alabilirdi. O tarihte euro 6,66 lirayken bugün 9,50 lira. Talihli parasını euroya yatırmış olsa parası 29 milyon lira olacaktı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (31)

yalan yalan yalan:

YALAN YALAN YALAN, talihli falan yok ortada. tamamen piyangoyu aklamak için kurulan tezgah bu. Gerizekalı olan bile anlar

66
6
yanıtYanıtla
talihli kara kargaymış:

Küllüm yalan talihli diye biri yok hiç inandırıcı değil

33
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Piyango, şans oyunları haramdır; günahtır. Oynamayın oynatmayın, kendinizin ve çocuklarınızın boğazından haram lokma geçirtmeyin. Şaka lan şaka; ortada ahlaksızlık yok hırsızlık yok gidip şans oyunu oynayan kişi de kazanana hakkını falan haram etmiyor kendi rızasıyla oynuyor ya da bilet alıyor. Güzel para; yaşatır adamı. . .

19
11
yanıtYanıtla
Selim:

Haramdır kardeşim kimseye yaramaz elbette rakamlar muhteşem ve hayal edildiğinde herşey yapılabilir ve hiçbirşey elde kalmaz. Haramın Oluru olmaz. Nokta net

yanıt0
yanıt0
tolga uçar:

yalannnnnnnnnnnnnnnnn

25
2
yanıtYanıtla
Yalan:

millet bilet alsın diye yaptılar bu-haberi

22
1
yanıtYanıtla
Yozgatli dayi:

Adam zaten sıfırdan 20 milyon kazanmış ne kaybetmesi

17
3
yanıtYanıtla
Adam:

Haramdan yatırım, hayır ve bereket olmaz. Birde teşvik mi ediyorsunuz. Yapacağı ilk iş umarım karısını boşamak ve kaçmak olmaz.

12
5
yanıtYanıtla
Hasan kirak:

Ona bkrssn bileti bulmasa hic alamicakti

17
0
yanıtYanıtla
zzz:

yazık kampanya yapıp zaraını karşılayalım.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title