Haberler

Muş'ta Bimeks Mağazası İndirimlerle Açıldı

MUŞ (İHA) – Bimeks, Muş'ta yaptığı açılışla mağaza sayısını 80'e yükseltti.

MUŞ (İHA) – Bimeks, Muş'ta yaptığı açılışla mağaza sayısını 80'e yükseltti.

Açılışlarına aralıksız devam eden teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Bimeks, Franchise duyurusunu yaptığı 2010 yılından günümüze toplam mağaza sayısını 80'e, franchise şube sayısını 36'ya çıkartarak Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bimeks, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki en büyük mağazasının açılışını Muş'ta yaptı. 2015 yılına kadar 81 il ve büyük ilçelerde mağaza açmayı hedefleyen Bimeks, bu hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. Aağaza açılışına Muş Vali Yardımcısı Hüseyin Göktürk, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, Muş Milletvekili Faruk Işık, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Franchise İşortağı Mesut Bozyel ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı.

2013 yılında 50 ilde 100 mağazaya ulaşma hedefinin üzerine çıkacağının sinyallerini veren Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "2012 yılında çok iyi bir performans sergilemiştik. 2013 yılının ilk 6 ayında da yüzde 38 büyüyerek pazar payını arttırmaya devam ediyoruz. Yılsonuna kadar da yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek istikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz. 2 Ağustos Cuma günü Ataşehir Novada AVM'deki mağazamızı da hizmete açarak 81 mağazaya ulaşacağız. Sene sonu hedefimiz 50 şehirde 100 mağazaya ulaşarak 250 yeni istihdam oluşturmaktır. Muş'un en büyük teknoloji mağazası olma özelliği taşıyan 350 metrekarede hizmet verecek mağazamız ile Muşlular teknoloji alışverişlerinde iyi fiyat garantisinden ve güler yüzlü hizmetten yararlanabilecekler" dedi.

Franchise İşortağı Mesut Bozyel ise, Türkiye'nin marka bedeli en yüksek olan mağazalarından birini Muş'ta hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Bozyel, Muş'ta böylesi bir mağazanın olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu fark ettikleri an girişimde bulunduklarını ve Bimeks'i Muş'a kazandırdıklarını dile getirdi.

Bimeks, tüm mağazalarında olduğu gibi Muş'ta da açılışını büyük indirimlerle kutlarken, vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Bugün başlayan indirimlerden bazıları ise şöyle:

"Casper notebook 1899 yerine 1299 TL, İndesit buzdolabı 897 yerine 599 TL, Samsung E590 fotoğraf makinesi 259 yerine 159 TL."

BİMEKS'İN FRANCHISE SİSTEMİ KAZANDIRIYOR

Bimeks, kendine özgü franchise sistemine adım attığı 2010 yılından bu yana Muş mağazası ile birlikte toplamda 36 franchise mağazaya ulaştı. Bir yandan kendi mağazalarını açan Bimeks, diğer yandan sunduğu cazip tekliflerle girişimcileri iş ortağı yapıyor. Sıfır stok riski olan bu sistem, son yıllarda girişimcilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Doğu Anadolu Bölgesi Arif Bayraktar Bimeks Muş Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title