Haberler

İzol; "Otoyol Müjdesi, Mersin'in Yüzünü Güldürdü"

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin’in batı trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Çeşmeli-Taşucu otoyolunun, Mersin ekonomisine büyük katkıları olacağını söyledi.

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin'in batı trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Çeşmeli- Taşucu otoyolunun, Mersin ekonomisine büyük katkıları olacağını söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı sanayi üretim endeksi ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın açıkladığı Çeşmeli-Taşucu otoyolunun Yüksek Planlama Kurulu (YPK) tarafından onaylanmasını değerlendiren İzol, TÜİK verilerinin Türkiye'nin kalkınması açısından sevindirici olduğunu belirtirken, Mersin için gösterdiği çabalardan dolayı Lütfi Elvan'a teşekkür etti.

Temmuz ayında sanayi üretiminin bir önceki aya göre yüzde 2.3, geçen yıla göre yüzde 14.5 artmasının, Türkiye sanayisinin gün geçtikçe büyüdüğünün, üretimin giderek arttığının ve dışa bağımlılığın azalması yolunda emin adımlar atıldığının göstergesi olduğuna işaret eden İzol, "Ülke sanayisinin gelişmesi ve üretimin artması ihracatı körükleyeceği gibi, direkt olarak istihdam verilerine de katkı sağlayacaktır. İhracat rakamları ve sanayi endeksi ülkemizin doğru yolda ilerlediğinin, hükümetimizin verdiği desteğin ve yaptığı yatırımların karşılığını aldığının apaçık kanıtıdır" dedi.

"Mersin halkının yüzünü güldürdü"

Çeşmeli-Taşucu otoyolu projesine de değinen İzol, şöyle devam etti; "Kalkınma Bakanımız ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Lütfi Elvan'ın verdiği Çeşmeli-Taşucu otoyolu müjdesi, Mersin halkı olarak hepimizin yüzünü güldürdü. Mersin, bir turizm kenti olmak için gerekli iklim şartlarına, doğal güzelliğe ve zengin kültür mirasına sahiptir. Mersin'in batı trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan bu otoyol kentimize özellikle yerli turistin gelmesini, bölgeyi günübirlik ziyaret etmek isteyen vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak, bu da Mersin ekonomisine katkıda bulunacaktır. Ayrıca yapılacak olan yatırımlarla bölge halkının istihdamı sağlanacaktır. Bu vesile ile Sayın Bakanımız Lütfi Elvan'a Mersin için gösterdiği çabalardan ve Mersin halkına verdiği değerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Serkan Çeşmeli Taşucu Mersin Ekonomi Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title