Haberler

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MİT'in kullandığı tırları durdurarak Türkiye'yi dünyaya rezil etmek isteyenlerden mutlaka hesap sorulacağını söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ülkeye ihanet edenlerden, Başbakan Erdoğan'a, hükümete ve ülkenin menfaatlerine kastedenlerden, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) kullandığı tırları durdurarak Türkiye'yi dünyaya rezil etmek isteyenlerden mutlaka hesap sorulacağını söyledi.

Zeybekci, Kale ilçesinde Çarşı Meydanı'nda halka hitap etti. Birilerinin millet için "bidon kafalı'', "dağdaki çoban", "bu millete demokrasi, özgürlükler, sandık, hukuk fazladır" dediğini ifade eden Zeybekci, şöyle devam etti:

" 'Bu millet ancak idare edilir, bu millete ancak hükmedilir, bu millet ancak yönetilir.' Bunların kitabında bu yazar. Bizim kitabımızda, 'bu millete ancak ve ancak hizmet edilir' yazılır. Bu millete hizmetkar olunur, biz hizmet etmeye geldik, biz hizmetkar olmaya geldik, biz bu toprakların çocuklarıyız. Bizi bu topraklar çok iyi bilir. Bizi bu tütün tarlaları çok iyi bilir, bu tütün tarlaları, demir dikenleri benim çıplak ayaklarımı çok iyi bilir. Allah'ın izniyle o demir dikenlerin her birini biz öpüp başımıza koyuyoruz."

-''Türkiye'yi Dünya Bankası'na muhtaç edemeyecekler''

Bakan Zeybekci, bazılarının Türkiye'yi yine ''IMF'nin kapısında dilenci'' gibi görmek istediğini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Peki ya şimdi, bu ülkenin aslanlar gibi Başbakanı var mı? Bu memleketin dağ gibi bir hükümeti var mı? Bu memleketin bir Ekonomi Bakanı var mı? Onlar daha çok bekleyecekler. Onlar bir daha bu milleti dizlerinin üstüne çöktüremeyecekler, bir daha asla İMF'nin kapısını götüremeyecekler. Dünya Bankası'na muhtaç edemeyecekler. Onlar yeniden memlekette faizin yüzde 7 bine çıkmasını istiyorlar. Yüzde 150 enflasyon istiyorlar, bu millet yarı yarıya fakirleşsin istiyorlar. Onlar, bu ülkelerin banklarını bir gecede talan etmek istiyorlar, yine bankaları yerle bir etmek istiyorlar, onlar avuçlarını yalayacaklar. Biz bu millete kurban oluyoruz. Millet bizle gurur duyuyor. "

-''Kardeşlerimizin gönül verdiği yerlerde ülkeyi satanlar var''

Son günlerde Türkiye'de üzüntü verici olayların yaşandığını dile getiren Zeybekci, ''Kardeşlerimizin gönül verdiği yerlerde de aklını, vicdanını ve ruhunu satan, bu ülkeyi satanlar oldu. O kardeşlerimizin yüzde 99,9'u kardeşlerimizdir. Onlarla bu ülkeye kol kola hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Kardeşlik yine bozulmayacak, ama bu ülkeye ihanet edenlerden, bu ülkenin Başbakanına kastedenlerden, bu ülkenin hükümetine kastedenlerden bu ülkenin menfaatlerine kastedenlerden, bu ülkenin Başbakanı dinleyenlerden, bu ülkenin Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yapacağı işler için kullanacağı tırları durdurup dünyaya rezil etmek isteyenlerden hesabını mutlaka ve mutlaka soracağız. Bunu hukuk içerisinde soracağız, demokrasi içinde soracağız, dünya standartlarının üzerinde hukukla soracağız."

Zeybekci, daha sonra Nikfer beldesinde vatandaşları ziyaret etti.

Muhabir: İbrahim Süzer

Yayınlayan: Sabri Çelebioğlu

Kaynak: AA / Ekonomi

Dünya Bankası Denizli Türkiye Ekonomi Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title