Haberler
BBC

Trump'tan Kendisini Taciz ile Suçlayan Kadına: İlk Tercihim Olmazdı

Güncelleme:

Trump için taciz suçlamaları her geçen gün artarken, bu suçlamaları yapan son isimlerden olan Jessica Leeds hakkında "ilk tercihim olmazdı" açıklamasını yaptı.

74 yaşındaki Jessica Leeds, Donald Trump'ın üstüne bir 'ahtapot' gibi atladığını ve kendisine uygunsuz bir şekilde dokunduğunu söylemişti. Trump ise taciz suçlamaları hakkında "Bu sapıkça iddialar para ve şöhret ya da siyasi amaçlar için gündeme getiriliyor. Bizi durdurmak istiyorlar" diye konuştu. Jessica Leeds için ise "Böyle bir durumda ilk tercihim olmazdı" dedi.

"ETEĞİMİ KALDIRDI, ELLE TACİZ ETTİ"

Trump'a yapılan taciz suçlamalarından bir diğeri ise 46 yaşındaki Kristin Anderson'dan geldi. 1990'larda New York'ta bir gece kulübünde Trump'ın eteğini kaldırarak kendisini elle taciz ettiğini söyleyen, Anderson yaşadıklarını "iğrenç ve bunalıma sürükleyici" olarak niteledi.

O gece kendisini taciz eden kişinin Trump olduğunu çok net hatırladığını belirten Anderson, "Cinsel bir saldırı gibi değildi. Onun bunu neden yaptığını bilmiyorum. Sanki sadece bunu yapabileceğini ve sonunda hiçbir şey olmayacağını kanıtlamak için yaptı.Yaparken çok soğukkanlıydı" dedi.

"GÖĞSÜMÜ ELLEDİ, CİNSEL ORGANINI DAYADI"

Bir diğer suçlama da Donald Trump'ın bir zamanlar yönettiği, "Apprentice" (Çırak) adlı televizyon şovunun bi yarışmacısı olan Summer Servos'dan geldi. Summer Zervos, Los Angeles'ta basın toplantısı düzenleyerek suçlamaları yaptı.

Trump'ın kendisinden koltukta yanına oturmasını istediğini belirten Zervos "Sonra omzumdan tuttu, beni saldırgan bir şekilde öpmeye başladı ve elini göğüslerimin üzerine koydu" dedi. Gözyaşları içinde karşı koyduğunu belirten Zervos, Trump'ın kendisini yatak odasına götürmeye çalıştığını ve karşı koyunca cinsel organını ona dayamaya çalıştığını belirtti.

TRUMP: SAĞLAM DELİLLERİM VAR

Trump dün Florida'daki mitinginde suçlamaları reddederek "taciz iddialarını çürütecek sağlam delilleri" olduğunu söylemişti. Cumhuriyetçi Parti'nin başkan yardımcısı adayı Mike Pence de bugün taciz iddialarını yıkacak yeni deliller göstereceklerini açıkladı.

TRUMP GİTTİKÇE DÜŞÜYOR

Bugün yapılan son kamuoyu yoklamalarında Clinton yüzde 49'la önde görünüyor. Trump'ın oy oranı ise yüzde 40. Trump hakkında geçen haftadan bu yana ortaya atılan cinsel taciz suçlamalarının ardından 10'dan fazla üst düzey Cumhuriyetçi siyasetçi Trump'a desteklerini geri çekti.

ABD'de başkanlık seçimi 8 Kasım Salı günü yapılacak.

BBC

Kristin Anderson Donald Trump New York Magazin Politika Dünya Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

CHP lideri Özgür Özel: Kabani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kabani davası her yönüyle siyasi bir dava

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title