Haberler

Diyarbakır'da Bayrak İndiren Zanlı: Pişmanım

Güncelleme:

Diyarbakır'da Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki bayrağı indiren zanlı konuştu. Zanlı "Aniden gelişti. Bayrağı indirdiğim için pişmanım." dedi.

Diyarbakır Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki Türk bayrağını indiren Ömer M. mahkemede bayrağı neden indirdiğini anlattı. Pişman olduğunu söyleyen Ömer M. "Daha önce planladığım bir şey değildi. Aniden gelişti. Kimse beni yönlendirmedi." dedi.

BAYRAK İNDİRMİŞTİ

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde 7 Haziran’da yol kesme eylemlerine müdahale sırasında çıkan olaylarda hayatını kaybeden Ramazan Baran, 8 Haziran’da Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı’nda defnedildi. Definin ardından slogan atıp yürüyen maskeli grubun arasında bulunan bir kişi, 2. Hava Kuvvet Komutanlığı’ndaki Türk bayrağını direğe tırmanıp indirdi. Zanlıyı yakalamak için özel ekip kuran Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, bayrağı indirenin 26 yaşındaki ‘Arap’ lakaplı Ömer M. olduğunu belirledi.

"BAYRAĞI İNDİRDİĞİM İÇİN PİŞMANIM"

Cenaze töreni öncesi çekilen yüzü açık fotoğraflarından teşhis edilen Ömer M., ortadan kayboldu. Yakalanmamak için saç ve sakal uzatan Ömer M., önceki gün hamile eşi L.M.’yi Lice Devlet Hastanesi’ne götürdüğü sırada gözaltına alındı. ‘Devletin egemenliği alametlerini aşağılamak’ ve ‘terör örgütü adına eylem yapmak’tan sevk edildiği nöbetçi Diyarbakır 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan Ömer M., suçunu itiraf etti. Zanlı, “Cenazede sloganlar ve taşlama olunca yaşanan atmosferden galeyana geldim. Duygularıma hâkim olamadığım için Türk bayrağını indirdim. Daha önce planladığım bir şey değildi. Aniden gelişti. Bayrağı indirdiğim için pişmanım. Kimse beni yönlendirmedi. Hiçbir örgütle bağlantım yok. Pişmanım” dedi.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yeniköy Lice Güncel Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (18)

Henrydvan:

O bayrağa el uzatanı izleyene yazıklar olsun. Şehitlerimiz bunun için mi canlarını verdiler? TÜRK BAYRAĞINA EL UZATMAK HANGİ İTİN HADDİNE?

25
2
yanıtYanıtla
Türk.........:

salıverilecekler ya hemen kılıfı hazırladılar ben bu kadın halimle öleceğimi bilsem onu orada parçalardım bayrağımı indiremezdi ............

19
2
yanıtYanıtla
hatice:

son pişmanlık fayda etmez yalancı adi kimlerin maşasısın esas ismi söylesen canından ederler ,şerefsizzzz pinokyo

19
2
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

Bayrağı indirir sonra da utanmadan bayrağını indirdiği devletin hastanesine gider. Senin ve senin gibi düşünen herkesin canı cehenneme.

15
5
yanıtYanıtla
sözün doğrusu:

seni de indirecekler inş.

13
5
yanıtYanıtla
wengo yenohannover2011@hotmail.de:

nevar ya su bez pacavrayi asagi inmesi en dogrusudur halklari degill katliamcilarin simgesi

yanıt0
yanıt0
pkm:

ulan hamile eşin var otur oturduğun yerde çoluğuna çocuğuna bak nediye huzursuzluk çıkarıyon rahat batıyor nede olsa

14
1
yanıtYanıtla
mehmet:

Hani çocuktu

14
1
yanıtYanıtla
ADANALI ÖZ MİLLETÇİ:

İYİ YAPMIŞSIN..BU MİLLET BUNU HAK EDİYOR...SENDE Bİ İKİ SENEYE ÇIKARSIN...BELKİDE TUTUKSUZ YARGILANIRSIN...YÜZDE 52 KINA YAKSIN...

8
7
yanıtYanıtla
morrisson:

daha çoooook pişman olacaksın ama nafile

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title