Haberler

Didim'de Sıcak Hava Sahilleri Doldurdu

Güncelleme:

Ege'nin turizmdeki cennet köşelerinden Aydın'ın Didim İlçesi'nde, sıcak havanın etkisiyle plajlar doldu.

Ege'nin turizmdeki cennet köşelerinden Aydın'ın Didim İlçesi'nde, sıcak havanın etkisiyle plajlar doldu. Aşırı sıcaktan bunalan bir köpek de denize girerek serinledi.

SICAKLIK 23 DERECEYİ GÖRDÜ

Hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının 23 derece olarak ölçüldüğü ilçede Altınkum Plajı, 2015 sezonunun hareketli günlerinden birini yaşadı. Tatilciler denize akın ederken, sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı. Bazıları denize girip serinlerken, bazıları da güneş kremini sürüp sahilde sereserpe güneşlendi, kitap okudu. Çocuklar da kıyıda oyunlar oynayarak tatilin tadını çıkardı. Her ne kadar dolu olsa da Altınkum Plajı'na, iğne atsan yere düşmez dedirtecek manzaralar yaşanmıyor.

ALTINKUM'A GELENLERİN SAYISINDA AZALMA VAR

Geçen yıllardaki aynı tarihlere göre bu yıl Altınkum'a gelenlerin sayısında çok az bir azalma olduğu görüldü. Bunun da Ramazan ayı ve okulların yeni kapanmış olmasından kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Öte yandan ilçede sıcak havaya dayanamayan hayvanlar da serinlemek için kendilerini serin suya atıyor. Altınkum Plajı'na gelen bir köpek de denize koştu. Bir süre yüzen köpek, denizdekilerle oynadı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınkum Didim Aydın Ege Turizm Yerel Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (9)

CEHENNEM DAHA,DA SICAK:

Baylar ve bayanlar, , cehennem atesi coooooook daha sicak, , , , ,

15
7
yanıtYanıtla
mine kocmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

kaldirin bu haberi daha onmli meselerimiz varr orucuzz gunahyaaa tobe tobeee:)))) giden var gidemeyen varr

11
7
yanıtYanıtla
Hamza Kabakci kölnmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Her koyun kendi bacagindan asilir ak partinin sayesinde bu memlekette demokrasi var herkes serbest

8
8
yanıtYanıtla
A. aMobil-ANDROID:

domuz çifliği faliyete geçmiş bunuda haber diye vermişler sözde müslüman ülke bu ayda

10
5
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna seni seviyorum

2
12
yanıtYanıtla
DIDIM:

Ulan aptalar sizene be . . Deniz''e gitmenin kotu tarafi yok. . baskalarının hayatına karismayin. .

9
5
yanıtYanıtla
GÖREN ADAMmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sözde mutaasıp kapalı aileler gidiyor şimdi o plaja, Konya, kayseri gibi şehirlerin kapalı aileleri var.şehirlerine gelince dinden bahsederler...

5
5
yanıtYanıtla
cenk:

gören adam sanane ilin dininden imanından abdestinden konyalı yoksa sana bişeymi yaptı şunu iyi bil parayla imanın kimde olduğunu ALLAHTAN BAŞKA KİMSE BİLMEZ hele senin gibi ermeniler. .

4
3
yanıtYanıtla
KUL:

HİÇ KENDİNİZİ YORMAYIN RAMAZAN MÜSLÜMANA GELİR BOŞ VERİN NE YORUM YAPIN NE KARIŞIN RELAKS OLUN TEVEKKÜL EDİN BİR BAŞKASI NASIL YAŞAR NE YAPAR KENDİNİZE DERT ETMEYİN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title