Haberler

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, "İsrail'in Gazze'ye yaptığı sardırıyı kınıyoruz" dedi.

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, " İsrail'in Gazze'ye yaptığı sardırıyı kınıyoruz" dedi.

İsmet Özbakkal, "Mubarek ramazan bayramı milletimizin ve alemi islamın kurtuluşuna vesile olsun. Ramazan ayı rabbimizi hatırlatır,insanlık kardeşlik bağlarını güçlendirir, var oluş gayemizi hatırlatır, en büyük esaretimiz olan tutkumuza esir olmaktan kurtarır" dedi.

Özbakkal, "İsrailin Gazzeye yaptığı saldırıyı kınıyoruz. Resmen soykırım yapılıyor" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"İslam dünyasında kan akıyor,göz yaşı akıyor.Bombalar yağıyor. Çağdaş dünya bu vahşetlere seyirci kaldı. Yüce Türk milletimiz tarihimizde her zaman mazlumun yanında olmuştur. B undan sonrada ezilenlerin yanında olcağız. Rabbim bu gün islam dünyasına inen bütün musubetlerden muafaza eylesin. Gazzedeki yaralılara acil şifalar,ölenlere rahmet diliyoruz. Kadir gecemiz ve ramazan bayramımız şimdiden mubarek olsun. Halkının refah ve saadetini, her şeyin üstünde tutan, fakirlikte değil zenginlikte eşitliği hedefleyen, bireyler arasında ve bölgeler arasında gelir dağılımındaki adaletsizliği en aza indirebilecek bir vizyona sahip olan parti Demokrat Partidir." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demokrat Parti Kayseri İsrail Gazze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title