Haberler

Cüneyt Çakır, İtalya - İspanya Maçından Geçer Not Alamadı

Güncelleme:

UEFA'nın eve yolladığı Cüneyt Çakır'ın, son yönettiği maç olan İtalya - İspanya karşılaşmasından 7.2 puan aldığı ortaya çıktı.

EURO 2016'da final yönetmesi beklenen isimlerden olan Cüneyt Çakır, İtalya'nın 2-0 kazandığı İspanya maçını yönetmiş ve bu karşılaşma sonrası eve yollanmıştı. Cüneyt Çakır'ın eve dönüş nedeni İtalya - İspanya maçında geçer not alamaması oldu. Hug Dallas'ın gözlemcisi olduğu maçta Cüneyt Çakır bu karşılaşmadan 7.2 puanla geçer not alamadı.

Puan açıklamaları şu şekilde:

UEFA'nın resmen açıkladığı ve Çakır'ın yönettiği 3 maçtaki notları şöyle:

İzlanda - Portekiz: 8.2

Belçika - İrlanda: 7.8

İtalya - İspanya: 7.2

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır İspanya İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

MILAN:

skora göre maç yönetiyor. kötü bir hakem.

3
8
yanıtYanıtla
OTİS:

beter olsun, kiralık düdük

10
1
yanıtYanıtla
yuh size:

Ulan sonuçta ada türk ve euro 2016 daki tek türk hakem arkasında durulması gerekirken aşşağılanıyor.

6
4
yanıtYanıtla
FRR:

ÇOK KÖTÜ DEĞİLDİ MAÇI İZLEDİM BİR İVAN BEBEK DEĞİLDİ MESELA

6
3
yanıtYanıtla
DİNLER ARASI DİYALOG VE BOB EŞBAŞKANI:

TÜRKİYEDE YÖNETTİĞİ MAÇLARA BAKIN BEŞ ETMEZ YİNE İYİ NOT ALMIŞ AVRUPADA

5
0
yanıtYanıtla
Mülayim Abi:

Italyan futbolcuya faul yapiliyor ve onun aleyhine karar veriyorsun. Göremedin sanirim, ama bu kadarda bariz hata olmazki be Cüneyt cigim?

2
1
yanıtYanıtla
VAHİT DİNLER:

CÜNEYT ÇAKIR HAKEM Mİ SİZCE GÜLDÜRMEYİN İNSANI YA

1
1
yanıtYanıtla
Harun TAŞ:

Adam, resmen kenidini kovdurmak istiyor bende sıkıldığım iş yerin de açıklama yapmak yerine buna karar verdikten sonra işe geç gelmeler ne bileyim farklı şeyleer deniyorum atleticomadrid bayern münih maçındda hoca aynı şeyi yaptı bunun sebebide aldıkları para ile ilgili büyük ihtimalle çok düşük meblalarla maç yönetiyorlar futbol dünyası bu durumu görüp çözüm üretmeli die düşünüyorum.

0
2
yanıtYanıtla
ERGİN:

ne oldu fena da yönetmedi diyenler . . . . . demekki bizdeki rezil yönetimleri formaliteden verilen hikaye puanlar. . . . RESMEN ŞAİBELİ. .

2
0
yanıtYanıtla
BRK35:

BU ADAM TÜRK BAŞKA KİM VARDI BUNUN GİBİ, İLKLERİ YAŞATTI BİZ DESTEK OLMASAK ARDA''YA İSPANYOLLARIN YAPTIĞI GİBİ BAŞKASI MI DESTEK OLSUN SİZ MİSİNİZ TÜRK HABERE BAK YORUMLARA BAK ÇOK YAZIK !

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title