Haberler

Telefon ile Tesadüfen Tanışan ve İlişkiye Giren Gençlerin Başı Dertte

Güncelleme:

Zonguldak'ta 15 yaşındaki gençle tesadüfen telefonda tanışan, ardından aşk yaşamaya başlayıp cinsel ilişkiye giren 17 yaşındaki genç kız hakkında 23 yıl hapis istendi.

Zonguldak'ta 15 yaşındaki gençle cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen 17 yaşındaki genç kız hakkında 23 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

TESADÜF AŞK

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ta yaşayan 15 yaşındaki Z.B., Ereğli ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki G.K. adlı genç kızı tesadüfen cep telefonuyla aradı. Cep telefonu görüşmesi sonrası aralarında gönül ilişkisi başlayan iki genç sık sık cep telefonuyla görüşmeye başladı.

10 GÜN BOYUNCA...

Daha sonra G.K., Z.B. ile görüşmek için Zonguldak kent merkezine geldi. Zonguldak'ta bir süre vakit geçiren çift, daha sonra Çatalağzı'nda boş bir evde cinsel ilişkiye girdi. Olaydan 3 ay sonra tekrar buluşan çift, Zonguldak merkezinde bulunan metruk bir binada 10 gün boyunca birlikte kalarak cinsel ilişkiye girdi.

BABA OLAYI DUYDU, ŞİKAYET ETTİ

Olayı öğrenen Z.B.'nin babası Edisun B.'nin Cumhuriyet Savcılığı'na başvurması üzerine savcılık tarafından G.K. hakkında 'çocuğun basit cinsel istismarı' suçlamasıyla 3 yıldan 8 yıla kadar ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar olmak üzere toplam 23 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (21)

sevilla fc:

bu sefer kız oğlana tecavüz etmiş eh o kadar da olsun artık :)

28
10
yanıtYanıtla
BakkalGazi:

Gene erkeğe şiddet gene erkeğe tecavüz :D olmuyor böyle. El kadar sabiden ne istedin v, cdansız kız :D

36
1
yanıtYanıtla
behiye kara:

kadına tecavüz edilse tahrik indirimi alırdı, hatta kız 12 yaşında 20 kişi tarafından tecavüze uğrasa rızası vardı diyerek serbest kalırlardı. adaletinizin içine. . .

27
0
yanıtYanıtla
adalet-komedi:

erkek tecavüz edince serbest, kız tecavüz edince 23 yıl. . .

24
0
yanıtYanıtla
HASSAN:

evlendirin gitsin.

18
1
yanıtYanıtla
Bu ne bemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

15 Yaşından küçük kızlara babası yaşında adamlar toplu tecavüz edince rıza oluyor. 15 Yaşında oğlan tanıdığı 17 yaşında kızla birlikte olunca suç oluyor. Bazı gerizekalılar da "Erkeğe şiddete hayır!" diyor. Alenen bir erkek kayırılması var, daha ne istiyor bu mallar bir anlasam.

16
2
yanıtYanıtla
06 47 46 80 35 hollandaMobil-IOS:

Kizinda sucu var bence

15
3
yanıtYanıtla
abazan:

bune arkadaş biz bu yaşta bulamıyoruz millet daha ergen olmadan götürüyor işi zonguldaka yerleşecem bu gidişle o olacak. )

12
5
yanıtYanıtla
egeli:

on gün boyunca binada yaşayıp ilişkiye giriyorlar aileleri merak etmiyorlarmı nerdeler diyeanne babalarını atsınlar hapse

16
1
yanıtYanıtla
slmmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kiz tecavuz etmiş galiba

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title