Haberler

CHP'den İstifa Eden Özkes, MHP'ye Göz Kırptı

Güncelleme:

CHP'den istifa eden İhsan Özkes'in sosyal medya hesabından Devlet Bahçeli'nin sözlerini paylaşması "MHP'ye geçiyor" iddialarını güçlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde ani bir kararla CHP'den istifa ettiğini açıklayan İhsan Özkes, sosyal medya hesabından ilginç bir açıklamada bulundu. Özkes'in bu açıklaması MHP'ye göz kırpma olarak algılandı.

"SAYIN BAHÇELİ'NİN..."

Twitter hesabından "İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP'lilerin CHP'ye değil de HDP'ye çalışmasıdır." diyen Özkes, "Sayın Bahçeli'nin 'CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmaldır' sözü isabetlidir." dedi.

MHP'YE Mİ GEÇİYOR?

Özkes'in bu açıklamaları daha önce Ankara kulislerinde dillendirilen "MHP'ye mi geçiyor?" iddialarını güçlendirdi.

"BU KAFAYLA OLMAZ"

Özkes, geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesinden Habertürk'ten Balçiçek İlter'e verdiği röportajda da şu ifadeleri kullanmıştı: "Net söyleyeyim. CHP'de bir vitrin malzemesi ve bir mevsimlik işçi muamelesi gördük hepimiz. Günü kurtarmak için yapılan hamleler. Bu durum uzun soluklu olmaz, olmuyor zaten. Niye olmaz? Olsaydı ben olurdum zaten. Benim kadar kucaklayan, mücadele eden, uğraşan, taşın altına elini koyan, tahammül sınırlarını aşan konulara bile sabreden yoktur. Ben CHP'lilerle toplantılarda 'Kutlu doğum mesajı atmakla olmaz.' bu diye bağıran eski solcu kafasıyla mücadele ettim. O solculara solculuğu ben daha iyi anlatırım, orası ayrı... Ama bu kafayla olmaz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli İhsan Özkes Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (103)

atilla:

bir çorumlu olarak sana yuh diyorum dönek herif. bula bula mhp yi mi buldun git ak partiye.

25
49
yanıtYanıtla
selam:

vatanseverler MHP ye Hainler hdp ye

31
32
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ONURSUZ ADAM ÇIKTIN CHP AYNI CHP 7 HAZİRAN DAN ÖNCE ÇOK MU İYİYDİ DE SEÇİMDE KOLTUĞU KAPTIKTAN SONRA MI KÖTÜ OLDU. FAŞİST BİR PARTİDE KAÇ GÜN BARINIRSIN

28
23
yanıtYanıtla
Bayburt:

Hdp barajı aşmasaydı veya bazı chp ve mhp liler oy vermeseydi,C. Başkanı,başkan olmuş tek başına iktidar olmuştu... En büyük derdin hdp mi sy.Özkes?

4
30
yanıtYanıtla
iki kelime:

helal olsun

23
7
yanıtYanıtla
mecitözülü:

seni hain seni.

15
14
yanıtYanıtla
OFLU:

TERÖRDEN RAHATSIZ OLANLAR MHP Yİ TERCİH EDER . HEP HAKLI ÇIKTI MHP. YORUMU BEĞENENLER VATANSEVER . BEĞENMEYENLER PKK SEVERDİR.

12
17
yanıtYanıtla
igdirli:

Hdp kadar taş düşsün başınıza

9
18
yanıtYanıtla
ülkücü:

Atatürkün partisi chpyi pkk sevici yaptılar

12
13
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

isabetli bi karar tum vatansever milletvekillerinden ayni hareketi bekliyoruz

10
13
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title