Haberler

ÇHGY Derneği'nde Yeni Dönem

Güncelleme:

Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği'nin 3. Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü  Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilirken
Dernek Başkanlığına Birkan Demirci seçildi.
Genel kurula; Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk, Belediye Eğitim Kültür Müdürü Mustafa Ercan, Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, çeşitli illerin cemiyet başkanları, Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri  katıldı.
Genel kurulun divan başkanlığına Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca getirilirken, Katip Üyeliklere Mehmet Güley, Ayşe Uncu ve Recep Şeyhoğlu seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulun sunuculuğunu ise Meltem Danışman Çınar yaptı.
8 Mart 2010 tarihinde kurulan Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği, benzerine az rastlanılan bir gelenek ile 4 yılın sonunda 3. kez genel kurul yaptı.
Tüzüğünde bulunan "Bir başkan üst üstte iki kez seçilemez" maddesi gereği 4 yılın sonunda yine başkan ve yönetim değişikliğine gidilen Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’nin genel kurulunda gerek tüzük gereği gerekse avukat olması nedeniyle gazetecilikten ayrılması nedeniyle mevcut başkan Tugay Afat, yeniden aday olmadı. 
Genel kurulda Yönetim Kurulu faaliyet raporu Başkan Tugay Afat, mali bilanço ve tahmini bütçe Yönetim Kurulu Üyesi Satılmış İnaç, denetim kurulu raporu ise Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Sınayuç tarafından okunarak oy birliği ile kabul edildi.
Genel kurulda Çorum HGYD’nin Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı’na üye olması teklif edilirken, teklif oy birliği ile kabul edildi.
TUGAY AFAT’TAN DUYGULU VEDA
Avukat olması nedeniyle gazeteciliği bırakan, tüzük gereği de HGYD Başkanlığına yeniden aday olmayan Tugay Afat, genel kurul sırasında bir konuşma yaparak, bugüne kadar çalışmalarına destek veren tüm arkadaşlarına ve dernek üyelerine teşekkür etti.Afat, bir avukat olarak yazı yazmaya devam edeceğini, dernek üyeliğinin de süreceğini belirterek, yeni yönetime başarılar diledi.Tugay Afat’a ayrıca derneğe olan hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Plaketini uzun yıllardır görev yaptığı Çorum Haber’in Genel Müdürü Mehmet Yolyapar’ın elinden alan Tugay Afat, duygu dolu anlar yaşadı.
"GÖREVİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM"
Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’nin yeni başkanı Birkan Demirci, görevini layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağını söyledi.Genel kurulun tamamlanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Birkan Demirci, kendisini bu göreve layık gören tüm dernek üyelerine teşekkür ederek, "görevimi layıkıyla yerine getirmenin çabasında olacağım. Bu noktada tüm dernek üyelerinin desteğini istiyorum" dedi.
HGYD’den Teşekkür Plaketi 3. Olağan Genel Kurulunu yapan Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği derneğe ve gazetecilik mesleğine katkı sağlayanlara plaket verdi.
Genel kurulun sonunda plaket töreni düzenlenirken, avukat olması nedeniyle mesleğe veda eden HGYD Başkanı Tugay Afat’ın plaketini uzun yıllar görev yaptığı Çorum Haber’in Genel Müdürü Mehmet Yolyapar takdim etti.Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya plaketini ise HYGD Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Odabaş verdi.Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’ın plaketini Kent Haber Spor Yönetmeni Ali Atan takdim ederken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel’e iletilmek üzere hazırlanan plaket ise Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya Tek Yıldız Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nadir Yücel tarafından verildi.
Tören sırasında ayrıca Eskişehir’de gerçekleştirilen Türk Dünyası Gazeteciler Şurası’na en büyük desteği veren Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği yönetim kuruluna Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca tarafından plaket verildi.
 




Kaynak: Temsilci / Medya

İbrahim Erdoğan Birkan Demirci Yılmaz Karaca Çorum Medya Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bahar dizisi Dora kim, gerçekte kim? Bahar, Dora Ersoy kimdir? HPV aşısı erkeklere yapılır mı? 14-15 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title