Haberler

Cem Garipoğlu'nun Koğuş Arkadaşı: İntihar Edecek Biri Değildi

Güncelleme:

Çamaşır ipiyle kendini astığı belirtilen Cem Garipoğlu'nun koğuş arkadaşı iş adamı Korkmaz Yiğit, "Bende hiç intihar edebilecek bir çocuk izlenimi yaratmadı" dedi.

Lise öğrencisi sevgilisi Münevver Karabulut'u 3 Mart 2009 günü hunharca öldüren Cem Garipoğlu (24), cinayetten 2 bin 47 gün sonra tutuklu olduğu cezaevinde yaşamına son verdi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Mahkemece 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Garipoğlu'nun, Silivri 5 No'lu Cezaevi'ndeki koğuşunda başına poşet geçirdikten sonra çamaşır ipiyle kendini astığı belirlendi.
Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu, tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı. Cezasını 10 yıl sonra tamamlayacak olan Garipoğlu'nun cesedi, infaz koruma memurları tarafından sabah saat 08.00 sıralarında tek başına kaldığı 3'lü koğuşunda bulundu. Garipoğlu'nun Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde 3'lü koğuşta tek başına kaldığı, kamera sisteminin ise koğuşun ortak avlusunda bulunduğu belirtildi. Kamera görüntülerinde yapılan incelemede, koğuşa kimsenin girmediği görüldü.

KAFASINA POŞET GEÇİRMEK

Koğuşun en son saat 02.00'da kontrol edildiği, ilk incelemelerde intiharın 02.00 ile 08.00 saatleri arasında gerçekleştiği tespit edildi. Garipoğlu'nun koğuşundan aynı yerdeki diğer boş koğuşa geçtiği, başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.
Garipoğlu'nun teşhisini Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun yaptı.

RUH SAĞLIĞI BOZUKTU

Münevver Karabulut cinayeti davasında Cem Garipoğlu'nun avukatlığını yapan Aytekin Kaya, müvekkilinin ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri söylediklerini belirtti. Savunmalarında Garipoğlu'nun akli dengesinin bozuk olduğunu belirttiğini anlatan Kaya, "Adli Tıp Kurumu da Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu ancak ceza ehliyetinin olduğu şeklinde rapor vermişti. Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaşandı. Demek ki ruh sağlığı bozuk bir insan başkasını öldürebiliyorsa kendisini de öldürebiliyormuş" dedi.

"ÇİNCE ÖĞRENİYORDU"

Cem Garipoğlu ile bir dönem aynı koğuşta kalan işadamı Korkmaz Yiğit, "Hiç intihar edebilecek bir çocuk gibi gözükmüyordu" dedi. Yiğit, eski koğuş arkadaşı Garipoğlu hakkında Milliyet'e şunları söyledi: "Ben açık cezaevine geçtiğim için koğuştan ayrılmıştım. Ben Cem'le beraber kaldığım sürece aykırı bir davranışını, saygıyla ilgili ters bir hareketini görmedim. Ben oradayken de psikoloji açısından da aykırı bir durumunu görmedim. Bende hiç intihar edebilecek bir çocuk izlenimi yaratmadı. Zaten günde 13-14 saat ders çalışıyordu, Çince öğreniyordu."

KOĞUŞ ARKADAŞINDAN ÇARPICI İDDİA

Cem Garipolu cezaevinde zaman zaman gazetelere de röportaj verdi. "Cezam bittiğinde 34 yaşında olacağım. Çin'e gidip hukuk okumak istiyorum. Adil yargılandığıma inanmadığım için avukat olmaya karar verdim" şeklinde beyanlarda bulunan Garipoğlu cezaevi günlerini spor yaparak geçirdiğini anlatmıştı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Münevver Karabulut Korkmaz Yiğit Cem Garipoğlu Silivri Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (44)

fatih:

herşey yalan. kimse inanmasın. cem musevi çok zengin bir aile. kızlarının acısı zaman geçtiği için münevverin ailesini satın aldılar. cemi yurtdışına kaçırdılar. morgdaki de kim bilir hangi gariban. kobani ışidden istifade medyada binlerce yorum olacak cemle ilgili buda hükümetin suni gündemi. günde 13-14 saat ideal için hapiste çinceye harıl harıl çalışan niye intihar etsin. ölüm haberinin hiçbir tarafından tutulacak yeri yok.

33
2
yanıtYanıtla
TÜLİN:

kesinlikle bende öyle olduğunu düşünüyorum. zaten önce kendini astı dendi sonra kafasına poşet geçirdi iple kendini astı dendi poşet niye cesedi tanınmasın diye mi ? çok saçma . . . . zaten ortamda karışık savaş falan tam vakti dediler. . . kimbilir nereye kaçırdılar. . .

yanıt0
yanıt0
bahri özdal:

erdoğan sayesınde kımlığide değiştı serbrsttır artık ne ölümü beee ayıl türkıyeayıl

19
5
yanıtYanıtla
Çorbacı:

ya kardeşim bu adamı kaç ay sonra tutukladılar bu adam arkası sağlam kendini idam ettiğine inan varsa çok saftır. Ülkedeki karışıklıklardan yararlanıp kaçırdılar yurt dışına

23
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

kuş havalandı kaçış mübahtır. . . .

20
1
yanıtYanıtla
ff:

çin mahkumları iade etmeyen kendi sınırları içinde suç işlemediyse suçsuz sayan tek devlet. Yarın şangaydan selfi çeker yollar hepimize.

19
2
yanıtYanıtla
MURAT:

CEM ÖLMEDİ SADECE ÖLDÜ GÖSTERİLİYOR BUNDAN SONRA YAŞAYACAĞI ÜLKE ÇİN

19
2
yanıtYanıtla
ESAS ATATURKCU:

ADAM AMERİKAYA KAÇTI SİZ NEYİN DAVASINI YAPIYONUZ LA:d

20
0
yanıtYanıtla
tiyatro:

paranın açmadığı kapı yoktur hele hele türkiye gibi bir ülkede

19
0
yanıtYanıtla
......:

Dünya bir pislikten daha temizlendi hayırlı olsun

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title