Haberler

Caprıce Gold Otel Önünde Tapulu Eylem....

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK İstanbul DHA Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold Otel'e para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, eylem yaptı.

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK İstanbul DHA

Bayrampaşa'daki 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold Otel'e para yatırdıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, eylem yaptı. Yapılan açıklamada tapularını göstererek mağdur olduğunu söyleyen vatandaşlar, devlet yetkililerinin kendilerine sahip çıkmalarını istedi. Bayrampaşa'daki inşaat alanında toplanan yaklaşık 150 kişi, ellerinde 5 yıl oldu bitiremedin ve Fadıl paramı iade et şeklinde pankartlar taşıdı.

BU OTEL BİTENE KADAR BU İŞİN SONUNU BIRAKMAYACAĞIZ

Caprice Gold Yatırımcılar Derneği Başkanı Doğan Bakırcı, Fadıl Bey bir an önce bu kadar insanın parasını ya geri versin ya da oteli bitirsin. Bir an önce bu insanların mağduriyetleri gidersin. 5 yıldır bu otel neden bitmiyor Hepimiz bu işin sonuna kadar arkasında olacağız. Bu otel bitene kadar da bu işin sonunu bırakmayacağız dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Eyleme tapusuyla birlikte gelen bazı vatandaşlar mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden yardım istedi. Gözyaşlarını tutamayan Sabriye Yılmaz, 3 engelli çocuğum var. Onlar için 3 adet devre mülk aldım. Bizi kandırdılar. Paramı vermediler. Çocuklarımı el arabasına koyup pazarcılık yaptım. Bu paraları böyle biriktirdim. Cumhurbaşkanıma, eşine sesleniyorum; Ne olur bize yardım etsinler diye konuştu.

BİZE VERİLEN TAPUYA GÜVENDİK

Kendisine verilen tapuya güvendiği söyleyen Resul Erdal, Oturduğum dairemi satıp buradan 3 tane devre mülk aldım. Kızıma, eşime ve yeğenime de devre mülk aldırdım. 500 bin TL civarında para yatırdım. Bize devletin sahip çıkmasını istiyorum şeklinde konuştu.

25 YILLIK BİRİKİMİMİ YATIRDIM

25 yıllık birikimini verdiğini söyleyen Mehmet Gündoğdu, Bu parayı zor şartlar altında esnaflık yaparak kazandım. Bu adam bütün hayatımı alıp sildi süpürdü. Çeşitli cemaat liderleri ve bürakratlar çevresinde olduğundan dolayı güvendim. Neyim var neyim yok verdim. Bu parayı verirken bir kısmını kredi kullanmıştım. Haciz kapımda şeklinde konuştu. Yapılan bsaın açıklamasının ardından vatandaşlar dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa İstanbul Politika Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title