Haberler

Btso İnovasyon Ligi"Ne Başvurular 1 Eylül'de Sona Erecek

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay: "Bursa, BTSO İnovasyon Ligi projesiyle tüm şehirlere ve odalara örnek olacaktır"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen "BTSO İnovasyon Ligi" için başvuruların 1 Eylül'de sona ereceği bildirildi.

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına önem veren firmaların yarışacağı BTSO İnovasyon Ligi'nde sona yaklaşıldı. İnovasyon Ligi'nde yer almak isteyen BTSO üyelerinin, 1 Eylül Pazartesi gününe kadar "http: //inovasyon.btso.org.tr" adresi üzerinde firma bilgilerini kaydetmeleri gerekiyor.

İlk olarak işletmelerin, Ar-Ge ve inovasyon becerilerinin bir anket ile belirleneceği proje çerçevesinde, kriterleri sağlayan şirketler, BTSO İnovasyon Ligi'nde yer alacak. Her sene bu ligin en iyileri "Bursa'nın En İnovatif Firmaları" olarak ilan edilecek ve firmalar bir yıl boyunca "BTSO İnovasyon Ligi" logosunu web sayfalarında ve kurumsal yazışmalarında kullanabilecek.

Değerlendirme neticesinde BTSO İnovasyon Ligi'ne girmeye hak kazanan üyeler, BTSO'nun "Ekonomiye Değer Katanlar" ödül töreninde kamuoyuna açıklanacak ve ödülleri takdim edilecek.

-"Tüm şehirlere ve odalara örnek olacak"

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, dünyada son 15 yıldaki Ar-Ge harcamalarının artış hızının küresel ekonomik gelişme hızının yaklaşık 3 katı olduğunu belirtti.

Burkay, BTSO İnovasyon Ligi projesinin, oda üyeleri arasında Ar-Ge ve inovasyon kültürünün yaygınlaşmasına büyük fayda sağlayacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ar-Ge ve inovasyona en fazla yatırım yapan, gelecekte de gelişmiş ekonomilerde olduğu gibi önümüze ürünler koyabilecek şirketlerimizi cesaretlendirme adına BTSO İnovasyon Ligi'ni oluşturduk. Üyelerimiz arasında inovasyon konusunda farkındalık daha da artacak. Bursa, BTSO İnovasyon Ligi projesiyle tüm şehirlere ve odalara örnek olacaktır. BTSO İnovasyon Ligi projesi kapsamında, işletmelerimizin Ar-Ge ve inovasyon becerileri bir anket ile ortaya çıkacak. Belirli bir puanın üzerinde yer alan işletmelerimiz BTSO İnovasyon Ligi'nde yer alacak. Her yıl bu ligin en iyisi BTSO İnovasyon Ligi şampiyonu olarak 'Bursa'nın En İnovatif Firması' ilan edilecektir. 1 Eylül tarihinde başvuruların sona ereceği BTSO İnovasyon Ligi'ne tüm oda üyesi firmalarımızın katılmasını bekliyoruz." - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Burkay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title