Haberler

Bruma, İspanya'daki Performansıyla Dikkat Çekiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Real Sociedad'a kiraladığı Bruma, Atletico Madrid karşısındaki futbolu ile beğeni topladı.

San Sebastian yerel basını, Galatasaray'dan kiralık gelen oyuncunun Atletico Madrid karşısındaki performansına övgü yağdırdı.

Galatasaray'dan kiralık olarak Real Sociedad'ın yolunu tutan Bruma, İspanyolların gözüne çabuk girdi. Forma giydiği ilk hazırlık maçlarında başarılı bir performans sergileyen Portekizli futbolcu, en ciddi sınavını ise dün verdi. Takımının Atletico Madrid ile karşı karşıya geldiği mücadelede görev alan genç yıldızın futbolu tam not aldı.

"BRUMA KENDİSİNİ GÖSTERDİ"

Teknik direktör David Moyes'in ilk 11'de görev verdiği ve 90 dakika sahada kalan futbolcunun oyunu büyük beğeni toplarken, Sociedad maçı kaybetse de Bruma'nın mavi-beyazlı ekip için kazanım olduğu değerlendirmesi yapıldı. San Sebastian yerel basınından Diario Vasco'nun maçla ilgili haberinde "Bruma kalitesini ve müthiş tekniğini gösterdi. Oyun içerisinde oldukça aktifti" ifadelerine yer verildi.

İLK 11'İ GARANTİLEDİ

La Liga'da yeni sezon öncesinde oyuncunun durumun değerlendiren İspanyollar, dün gece de sol kanatta görev alan Bruma'nın yeni sezonda takımın bu bölgedeki bir numaralı tercihi olacağı yorumlarını yaptı. David Moyes'in Portekizli futbolcuyu sık sık oynatma niyetiyle kadrosuna kattığı belirtilirken, oyuncunun hazırlık maçlarındaki performansıyla bu bölge için ilk 11'deki yerini tescillediğine de dikkat çekildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Real Sociedad Galatasaray Bruma Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (18)

halil:

Hamza Buruma Furkan adili amrabat vb yaşlı futbolcuları gönderdi yerine h.balta bilal hamit sabri umut burak gibi genç ve hizli futbolcuları oynatıp takımın yaş ortalamasını 33 dusurecekmis.

31
2
yanıtYanıtla
barbaros:

Galasaray bu oyuncuyu nasıl verir. Çok kaliteli bir futbolcu

24
4
yanıtYanıtla
xxxx:

Sabri hepsine yeter golcu, ortaci, kesici her numara var adamda, gs az oduyor adama !

8
6
yanıtYanıtla
direnç:

hamza bir köy takımına hoca olmaz. . hele Galatasarayın defansı iyidir demesi rezalet. . her kornerden gelen serbest atıştan gelen topa rakipler kafa vuruyor. . defansı sıfır olan cimbomun hocasınagöre bu defans iyidir demesi hamzanın sıfır olduğunu gösterir. .

11
2
yanıtYanıtla
Vayyy negro:

Tr de oynamiyor demekki.

10
3
yanıtYanıtla
aklını kullan jo:

Kiralandı. Biraz parlasın iyi paraya satılır.

6
6
yanıtYanıtla
last call:

kaliteli kumaştan anlamayan terziye elbise diktirtme başkan.

11
0
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

geleceğe yatırım amaclı 16 milyon euroya mal oldu 40 milyon euroya satırız dediler ellerinde patladı salak cin con

3
5
yanıtYanıtla
Galatali:

Siz salaklarda Q7 denilen hanzoyu sutladiniz sonra gene geri aldiniz ne is carsi paraniz mi cok

yanıt8
yanıt0
TR52:

Bu haberi yapan muhabir fenerli degilse ben neyim

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title