Haberler

Boğaziçi Köprüsü'nde Trafiği Kilitleyen Şahıs, İntihar Etti

Güncelleme:

Bu sabah İstanbul trafiğinin kilitlenmesine neden olan Sadrettin Şaşkın, 3 saat köprü üzerinde kaldıktan sonra Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.

35 yaşındaki Sadrettin Şaşkın, bu sabah Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti. Köprünün korkuluklarına tutunup saatlerce bekleyen Sadrettin Şaşkın'ın kendini denize bıraktığı an kameraya da yansıdı.


(Olay yerindeki polislerden birinin intihara kalkışan Şaşkın'ı arkasına alarak selfie çekmesi görenleri şoke etmişti. Şaşkın bu kareden saatler sonra kendini boşluğa bıraktı.)

POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Sabah 06.30 sıralarında Boğaziçi Köprüsü korkuluklarında bir kişinin olduğu bilgisini alan polis olay yerine gitti. Korkuluklarda bekleyen ve kendini denize bırakacağını söyleyen kişinin Sadrettin Şaşkın olduğu anlaşıldı.

TRAFİK ARAPSAÇINA DÖNDÜ

Olay yerine gelen polisler Şaşkın'ı 3 saat boyunca intihardan vazgeçirmeye çalıştı ancak bunda başarılı olamadı. Bu sürede köprü üzerinde ve köprüye giden yollarda aşırı trafik yoğunluğu oluştu.. Köprü girişlerinde her iki yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücülerden bazıları yoğun trafiğe girmemek için kuralları da ihlal etti; emniyet şeridinden geri geri giderek güzergahını değiştirdi.

ELLERİNİ BIRAKTI VE ATLADI

Polislerin ikna çabalarını boşa çıkaran Sadrettin Şaşkın onların gözü önünde korkuluklardan ellerini çekerek kendini denize bıraktı. Şaşkın'ın düşme anı kameraya da yansıdı. Olay nedeniyle köprünün altında tedbir alan deniz polisi Sadrettin Şaşkın'ı düştüğü yerden tekneye alıp Ortaköy İskelesi'ne çıkardı.

DENİZ POLİSİ VARDI ANCAK SAĞLIK EKİBİ YOKTU

Sadrettin Şaşkın'ın çıkarıldığı iskelede sağlık ekibi yoktu. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekibi Şaşkın'ı kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştı ancak bunu başaramadı. Sahilde balık tutan bir tanık saatlerce süren ve sonu ölümle biten olayla ilgili gördüklerini anlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (50)

KÜBRA:

yurt dışı olsa 3 saatte altta dev teşkilat kurulurdu , bizde bi insanın değeri işte bukadar ucuz . . burası TÜRKİYE

31
4
yanıtYanıtla
erdoğan:

polisimiz destan yazmıştır. ödüllendirilmesi için talimat vereceğim

27
3
yanıtYanıtla
eksiklik:

benim anlayamadığım nokta bu adam intihar için oraya çıkmışmı ve 3 saat boyu bu olay sürmüşmü bu 3 saat içinde denizde önlem alınamazmıydı?

29
0
yanıtYanıtla
BARAN PEKERsadesadwe@hotmail.com:

DENİZİN YÜZEYİNİ DAHİ YASTIKLA DOLDURULABİLİRDİ BU KADAR ZAMANDA YALNIZ BİZDEN BAŞKA ÜLKENİN EMNİYET TEŞKİLATI İÇİN GEÇERLİ

yanıt0
yanıt0
DERHAL İHRAÇÇÇÇ:

atın bu polısı gorevden bı emnıyet mensubu olarak soyluyorum bunu yapan adam yarın kendı meslek sırlarını da herkese cok kolay bı sekılde anlatabılır bu polis resmen şov peşinde o anda bende vardım dıyecek kadar kucuk zekalı ve polıs terbıyesı almamıs bu adamın mılletın vergısı ole aldıgı maasada yazık . . . . . . yuzlerde o koprude ıntıhara gıttık psıkolojık olarak o adama orda yaptıgının yalnıslıgını anlarabıelcek kadar egıtım alan bı polısın yaptıgı harekete bakın

19
8
yanıtYanıtla
HERKEZOLANLARAcemceminay233@hotmail.com.tr:

Sen mi emniyet mensubusun? liseli ergen gibi geldin bana yada emniyet karşıtı bi eylemci. milletin vergisi lafından çıkıyor kimliğin hiç bir emniyet mensubu bu tarz bi cümle kullanmaz nitekim canı pahasına hizmet eder vatandaşa, milletin vergisine değil ;)

yanıt0
yanıt0
NÜHÜ:

Ölmüş keşke yaşasada kendisine hakettiği ceza şöförler tarafından verilebilseydi. 155i hemen aramayıp bi güzel sopa atmak lazımdı. Bu şekilde öbür dünyadakinden daha az bir cezayla kurtulmuş olurdu. Çektikleri insanı bazen bu yola sürüklesede bu son derece yanlış bir yoldur.

2
24
yanıtYanıtla
cem tuna:

O Polis derhal meslekten MEN edilmelidir. . . Görülmemiş rezalet. . . .

21
5
yanıtYanıtla
cem tunam2mccs@windowslive.com:

FATİHAN Dİyarbakı''daki elim hadise ile ilgili ne dediğimi bir zahmet ilgili haber başlıklarını bul ve bak. . Senin bu gerzekçe mantığınla ben baş edemem. . Polis görevinin haysiyet ve vakarına yakışan bir biçimde davranmamış, eleştirmeyelim mi? Ya bi defolun gidin yaa cahil cüheyla takımısınız hep öyle kalacaksınız. . .

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

FATİHAN O polis derhal görevden el çektirilmelidir. Böyle ciddiyetsizlik olmaz. . Bazı meslekler vardır gevşekliği ve disiplinsizliği hiç kaldırmaz. . . Ayrıca sen o polisi can hıraç savunacağına görevlerini yapma kaygısı ile hareket eden polislerin dalga dalga içeri alınmasına itiraz et. . . Ama edemessin değil mi?

yanıt0
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title