Haberler

Boeing 1.500'üncü 747'yi Teslim Etti

Güncelleme:

Kilometre taşı uçak, yeni 747-8'i kabiliyetlerinin bir göstergesi

Boeing, üretim hattından çıkan 1.500'üncü 747'yi Frankfurt'taki Almanya kökenli Lufthansa'ya teslim etti. Kilometre taşı olan bu uçak, Lufthansa'nın uzun mesafe uçuş filosuna katacağı14'üncü 747-8 Intercontinental.
Boeing Ticari Uçaklar 747 Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Eric Lindblad, "Bu kilometre taşına ulaşmak, uçağın kabiliyetlerinin ve devamlı yenilik konusundaki kararlılığımızın bir göstergesidir. Yeni 747-8, müşterilerimize verdiğimiz sözü tutuyor ve biz onu gelecekte nasıl daha da verimli hale getirebileceğimizin yollarını aramaya devam ediyoruz" dedi.
747, tarihte 1.500'üncüsü üretilen ilk geniş gövdeli uçak. İkonik şekli anında fark edilen uçak, yolcular tarafından tutarlı bir şekilde favori uçak seçiliyor.

28 Haziran'da düzenlenen teslim töreninde, 1.500'üncü uçağı kutlamak üzere hazırlanan özel logo ilk kez açığa çıkarıldı.

Lufthansa Grup Filo Yönetimi Başkan Yardımcısı Nico Buchholz, "Lufthansa, 1.500'üncü 747'nin Lufthansa logosuyla uçacak olmasından guru duyuyor.

Lufthansa, istisnai ekonomik ve ekolojik performans sunan, 747-8 gibi yeni ticari uçakların geliştirilmesi konusunda önemli bir ortak ve değerli bir danışman" dedi. Bu logo, şu anda ve gelecekte Boeing ile olan ilişkimizi hatırlatacak" dedi.

747-8 Intercontinental'ın ilk müşterisi olan Lufthansa, ilk uçağını Nisan 2012'de teslim almıştı. Havayolunun 19 adet 747-8 Intercontinental siparişi bulunuyor.

Lindblad, "Bu kilometre taşına ulaşmak, 747'nin ayrıcalıklı bir kulüpte yer almasını sağlıyor. Bunu mümkün kılan tüm çalışanlarımıza, tedarikçilerimize ve müşterilerimize teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Frankfurt Almanya Boeing Ekonomi Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title