Haberler

Bilal Erdoğan Deprem Bölgesinde Zılgıtlarla Karşıladı

Bilal Erdoğan deprem bölgesinde zılgıtlarla karşıladı Bilal Erdoğan depremde hasar gören bölgeleri gezdiADIYAMAN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve beraberindeki heyet...

Bilal Erdoğan deprem bölgesinde zılgıtlarla karşıladı

Bilal Erdoğan depremde hasar gören bölgeleri gezdi

ADIYAMAN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve beraberindeki heyet deprem Adıyaman'da deprem bölgesini gezdi.

Türkiye Petrollerinde STK temsilcileriyle yemekte bir araya gelen Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekillerinden İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara, Salih Fırat, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ilk olarak Adıyaman Valiliğini ve daha sonra Adıyaman Belediyesini ziyaret etti.

Valilik ve Belediyeyi ziyaret eden Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ile beraberindeki heyet, Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesine geçerek burada ikindi namazı kıldı. İkindi namazı kılan heyet daha sonra geçtiğimiz günlerde yaşanan depremde en çok zarar gören Samsat İlçesine bağlı Taşkuyu Köyünü geçti. Depremde en çok zarar gören köyü gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve beraberindeki heyeti vatandaşlar yoğun bir ilgiyle karşıladı.

Deprem bölgesini gezen heyet incelemelerde bulunduğu esnada Taşkuyu Köyünden 13 yaşındaki, Abdulmuttalip Küçük'ün heyeti çaya davet etmesiyle heyet küçük çocuğu kırmayarak çocuğun evine giderek bir süre oturdular. Küçük çocuklarla ve köy halkıyla bir süre oturan heyet daha sonra köyde bir süre daha gezdi. Köyde gezen heyeti köy kadınları zılgıtlarla alkışlarla 'Hoş geldiniz, aynen babasına benziyor' şeklinde konuşmalarda bulundular.

Heyet köyde yaptığı incelemelerin ardından köyden ayrıldı.

Bilal Erdoğan'ın kendisini kırmayarak evine gelmesine oldukça mutlu olduğunu vurgulayan Abdulmuttalip Küçük, " Kendisini davet ettik o da beni kırmadı evimize geldi. Sanki Bilal Erdoğan değil de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldi gibi sevindik. Kendilerini çok seviyoruz ve çok mutlu olduk" şeklinde konuştu.

Köyden ayrılan heyet daha sonra Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikayı gelerek burada iş adamlarıyla bir araya geldi. Toplantı basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Fırat Adıyaman Bilal Erdoğan Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

26 Ocak hangi burç? 26 Ocak'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Ocak tarihi hangi burç olur? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title