Haberler

Bigadiç Kaymakamı İlçeye Veda Etti

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinden Diyarbakır'ın Kayapınar Kaymakamlığına atanan Süleyman Yıldırım ilçeye veda etti.

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinden Diyarbakır'ın Kayapınar Kaymakamlığına atanan Süleyman Yıldırım ilçeye veda etti. Kaymakam Yıldırım sevgiyle uğurlandı.

Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım 20 Temmuz 2013 Kaymakamlar Kararnamesi ile Diyarbakır Kayapınar Kaymakamı olarak atandı. Bugün ilçeden ayrıla Kaymakam Yıldırım Kaymakamlık binası önünde düzenlenen uğurlama töreninde çok sayıda vatandaş ve çalışanlar tarafından uğurlandı. İlçe halkı ve çalışanlarla vedalaşan Kaymakam Yıldırım gösterilen sevgi karşısında duygulandı. İlçe halkıyla helalleşip vedalaşan Kaymakam Süleyman Yıldırım, "Bigadiç'teki 5 yıllık görev sürem içinde hep hizmet aşkıyla yanıp tutuştum. Bigadiç'e hizmet etmek için belediye başkanıyla, siyasi parti temsilcileri ve bütün sivil toplum örgütleriyle tam bir uyum içinde görev yapmaya çalıştım. Tüm Bigadiçlilere teşekkür ediyorum. Bigadiç'i ve sizleri asla unutmayacağım. Ben 8 kardeşim, ama burada da kardeşlerim, dostlarım oldu. Önemli olan buradan giderken geride hoş bir seda bırakmaktır. Tüm kamu personelini, muhtarları, kendim gibi gördüm. Buna rağmen kalbini kırdığım, gücendirdiğim, belki kapıda beklettiğimiz insanlar olmuştur. Hepsi o konuda da hakkını helal etsin. Benden yana bir hak geçtiyse ben hakkımı hepinize helal ediyorum" diye konuştu.

Diyarbakır Kayapınar İlçe kaymakamlığına atanan Süleyman Yıldırım'ı hükümet konağı önündeki uğurlamaya Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, siyasi parti temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri, daire müdürleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Yıldırım Diyarbakır Kayapınar Bigadiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title